25. joulukuuta 2010

25. päivä

Vielä yksi luukku oli minulla jäljellä. Alisa-Inkerin kanssa vaihdettiin vielä luukku 25. Minä sain luukusta juustotarjottimen. Kiitos Alisa!

Minä laitoin Alisalle tuohikorin, enkelin ja ovikoristeen.


Olen saanut kaikilta arvontavoittajilta osoitteet, joten voin laittaa paketit postiin heti alkuviikosta.

24. joulukuuta 2010

Jouluaatto

Tänään availin toiseksi viimeisen luukun. Huomiseksi on vielä yksi paketti. Susalin paketista löytyi tänään pieniä kangastilkkuja. Varsinkin tuo turkoosi alimmaisena on suosikkini. Kiitos Susali!
Minulta lähti aaton paketissa tällaisia.

Olen saanut arvontapalkinnot valmiiksi, juuri sopivasti. Arvontaan on vielä vähän aikaa ja lisäilen voittajien nimet myöhemmin. Tässä kuitenkin palkinnot nähtäväksi.
1. palkinto: Arvonta on suoritettu ja tämän ensimmäisen palkinnon voitti PIIKKO! ONNEA!


2. palkinto: RAIJA MAULALLA oli myös arpaonnea! ONNEA!


3. palkinto: viime hetkillä mukaan ehtinytkin voi voittaa, IIRIS voitti 3. palkinnon! ONNEA!

Laittakaahan kaikki arpaonnen suosimat minulle osoitteenne sähköpostilla, niin voin lähetellä palkinnot ensi viikolla. Onnea vielä kaikille ja kiitokset kaikille lukijoilleni ja kommentoijille ihanista kommenteista. Niitä on aina tosi mukava lueskella. Nyt toivotan kaikille RAUHALLISTA JOULUA!

23. joulukuuta 2010

23. päivä

Vähiin käy ennen kuin loppuu! Tänään oli vuorossa Johannan luukku ja sieltä tuli kelkka, kranssi ja kakku lautasella. Kaikki tarpeellisia nukkekodissa. Kiitos Johanna!
Minä lähetin Johannalle kuusenpalloja. Voivat olla hieman erilaisia kuin kuvassa.


Vielä kaksi luukkua jäljellä, sillä vaihdoin vielä luukun 25. Niin kalenteri jatkuu hieman pidempään.
Arvontaan ehtii vielä osallistua ja arvontavoitotkin alkaa olla melkein valmiina. Kuvia niistä laitan sitten huomenna samalla kun ilmoitan voittajat.

22. joulukuuta 2010

22. päivä

Tälle päivälle minulla ei ollut vaihtoluukkua, mutta sain serkultani pienen paketin, jossa arvelin olevan jotain miniä, koska hän tietää harrastukseni. Ja niinhän siellä olikin. Ihana kattila- ja pannusetti.

21. joulukuuta 2010

20. ja 21. päivä

Eilen oli työpaikkani joulujuhla, joten en ehtinyt päivittelemään. Tänään taas aamulla oli niin kiire, etten ehtinyt luukkua avata. Mutta eilisen luukusta sain aivan ihanan pikkuisen työntökärrin ja kirjan Maarulta. Ja pojille tietysti oli paketit myös. Vihreä kärry on minulle ja keltainen toiselle pojalle.
Minä lähetin Maarulle lasienkelin ja tuohikorin.


Tänään tosiaan avasin luukun vasta tässä illalla ja luukusta tuli tuollaiset viheroksat, joista saa kukkaistutuksiin tai ruukkuihin vihreää kukkien lisäksi. Kiitos Susali.

Minä lähetin enkelin ja sisustuskyltin.

Kyllä nyt näyttää vähäiseltä jo tuo joulukalenteriluukkujen määrä. Muutaman avauksen saa vielä nauttia. Minulla ainakin on alkanut tulla jo ideoita seuraavan vuoden kalenteriin. Kun vaan malttaisi tehdä pikkujuttuja pitkin vuotta, niin ei tulisi niin kiirettä sitten joulun alla.

19. joulukuuta 2010

19. päivä

Tänään sain kivoja tauluja Merjalta. Ne päätyvät joskus ihmisnukkekotiin seinälle. Kuononpään kartanoon tulee vain nalle- ja karhutauluja. Kiitos Merja tauluista.
Minulta lähti Merjalle tuohikori ja pikkuinen helmienkeli.

Alisa-Inkerin kanssa vaihdoin myös luukun 19, mutta häneltä tulleen paketin avasin jo aiemmin. Minä lähetin Alisalle kuusenpalloja. Paketti ja kuusenpallot voivat olla hieman erilaiset, kun en kaikista ottanut kuvia. Idean näkee tästä.


Eilen innostuin taas tuohitöihin. Sain tehtyä tuohikopan, johon tein kantokahvan kalalangasta.

Ja tässä näkyy sitten arvontapalkinto-materiaalia. Eli näitä juttuja tulee olemaan arvontapalkinnoissa. Tänään tein tuon olkihatun. Alla vielä kuvaa nukesta hattu päässään.


18. joulukuuta 2010

18. päivä

Mulla oli eiliselle kaksi luukkua ja niinpä avasin toisen vasta tänään, kun tälle päivälle ei ollut. Luukusta tuli mattoja ja liinoja. Tuo kukkaliina on tosi kaunis ja pääsee kyllä jollekin pyöreälle pöydälle. Kiitos Jarmiina!
Minä laitoin Jarmiinalle eiliseen pakettiin hyasintin ja tuohikopan.

17. joulukuuta 2010

17. päivä

Tänään putkahti luukusta matto ja pikkuruiset jäätelöannokset, aivan ihastuttavat sellaiset. Kiitos Iidasanttu!
Katsokaa nyt miten ihanat annokset ovat!

Minä lähetin Iidasantulle jo tutut korin ja piparimuotit.


Minulla oli onni saada tänään myös yksi yllätyspaketti. Titta Titan pikkuisista kävi tuomassa minulle tänään ylläripaketin. Ja sieltä paljastui kaunis joulukranssi ja joka kodissa tarvittavaa hilloa. Kiitos Titta!

16. joulukuuta 2010

16. päivä

Voi mitä ihanuuksia ja runsain mitoin tuli tänään Jaanan paketista! Olin aivan ällistynyt, kun avasin paketin. Makuuhuoneeseen tuli arkkupenkki, jakkara, kylpy/aamutakki, 2 peittoa ja ruusuja. Oikea vaaleanpunainen unelma. Kiitos Jaana!
Minun paketissani Jaanalle oli vaatimattomasti enkeli ja ovikoriste.

15. joulukuuta 2010

15. päivä

Tänään oli meillä kaikilla taas luukut Maarulta. Isompi poika ei ole nyt kotona, joten hän avaa luukkunsa myöhemmin. Minun luukustani tuli hopeanharmaat matot ja kaunis pitsiliina. Liinan malli on tosi kaunis.
Pienempi poika sai valkopunaiset matot ja samanlaisen pienen liinan.

Minä laitoin Maarulle kuusenpallot. Pallot voivat olla hänellä toisenväriset, kun en joka paketista ottanut kuvia.

14. joulukuuta 2010

14. päivä

Minulla oli kaksi luukkua huomiselle päivälle, mutta avasin niistä toisen tänään. Eli Johannan paketista tuli pyöreä matto, kelkka ja enkeli. Matto sopisi vaikka kuusenalusmatoksi.
Minä lähetin Johannalle parfyymipulloja ja voidepurkin.

Voi voi, nyt ne luukut vaan vähenee koko ajan. Kyllä niitä onkin ollut mukava availla. Onneksi vielä on 10 jäljellä.
Tänään sain myös Ainukan tuunausringin tuunauksen Tainalta. Kylläpä siinä olikin ihana kynttiläkranssi ja pienenpieni joulukalenteri. Vaikeita kuvata.


13. joulukuuta 2010

13. päivä

Aamulla avasin pienoisen paketin Tiinalta. Sieltä löytyi Tiinan tekemää ihanaa sinistä keramiikkaa, englannin lakuja ja mehupullo. Olen jo monen blogissa ihaillut tuota sinistä keramiikkaa ja nyt sain sitä itsekin. Kiitos! Minäkin käyn päivittäin katselemassa monen blogissa joulukalenteripäivityksiä. Mukavaa ihailla taitavia ja kekseliäitä tekijöitä.
Huom. tuo neliskulmainen vati on kyllä sinisempi, kuin kuvassa.
Minä lähetin Tiinalle "tuohilaukun" ja helmienkelin.


Tuohitöissä onkin ollut vähän taukoa, kun tuohet loppui. Nyt pitäisi maalata vähän lisää tuohta, niin voisi aina silloin tällöin tehdä jonkun korin.

12. joulukuuta 2010

12. päivä

Tämän päivän luukusta sain Miialta joulukoristeita. Ihania punaisia joulupalloja ja punaista kuusennauhaa. Laitoinkin ne heti Kuononpään kartanon joulukuuseen. Olinkin jo miettinyt, että kuusi kaipaa vähän lisää koristeita ja nyt niitä sain.
Minä lähetin Miialle virkatun korin ja piparimuotteja. Muotit voivat olla toisenlaiset.


Eilen rupesin miettimään, että milloinhan tein ekan juttuni tähän Minitarinoihin. Ja kuinkas ollakaan se päivä oli 12.12.2009. Eli blogini täyttää tänään vuoden. Sen kunniaksi järjestän ARVONNAN ! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän päivän tekstiin. Kommentoida voi jouluattoon klo 12.00 asti. Silloin arvon kolme palkintoa, joiden sisältö selviää viimeistään jouluaattona.

11. joulukuuta 2010

11. päivä

Tälle päivälle Maaru oli lähettänyt paketin minulle ja myös pojille. Paketeista tuli tauluja ja pieni lumiukko. Olipa kiva saada tauluja, pojat tykkäs myös paketeistaan. Ensin on minun taulut ja sitten poikien. Paketit on jaettu sattumanvaraisesti.
Minä lähetin Maarulle virkatun korin ja piparimuotteja. Muotit voi olla erilaiset. Lähetin useammalle samanlaisen paketin, enkä kuvannut jokaista erikseen.

 

Tervetuloa uusin lukijani Piikko!

10. joulukuuta 2010

10. päivä

Aamulla kaikessa töihinlähtökiireessä ehdin kuitenkin avata päivän luukun. Sain Jaanalta kirjesetit, vaaleansinisen ja -punaisen. Kiitos Jaana!

Minä laitoin pakettiin jouluiset kynttilänjalat kynttilöineen ja kynttilänsammuttimen.

9. joulukuuta 2010

9. päivä

Minä nautin varmaan yhtä paljon luukkujen avaamisesta, kuin pojatkin omien lego-kalentereiden avaamisesta. Aina yhtä jännityksellä odottaa, että mitähän nyt luukusta tulee. Tänään sain Merjalta kaksi punaraitaista mattoa ja pikku enkelin. Vielä en tiedä menevätkö matot Kuonopään kartanoon vai minne. Mietitään.
Minä laitoin pakettiin menemään virkatun korin ja piparimuotteja.

Tänäänkin oli pakko saada vähän mineillä, sillee nopeesti, kun aikaa ei siihen paljon liiennyt. Tein kartanon oven pieleen tuollaisen puksipuun, joka on leikattu pallon muotoon.