22. toukokuuta 2011

Kirppiksellä Sulkavalla

Sää suosi meitä kirppiksellä eilen. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja tuuli. Oli siis lämmin, mutta ei liian kuuma. Auringon paiste kyllä jätti jälkensä myös minunkin nahkaani, nyt punoittaa muutama paikka. Myyjiä oli paikalla ihan mukavasti ja ostajiakin kävi. Kaikkiaan tapahtuma oli mielestäni oikein onnistunut. Tässä näkymä pöydästäni yhteen suuntaan.
Viereisessä pöydässä oli Tiina myymässä omia ihania keramiikkajuttujaan, pitsiliinojaan ja muita minejä ja kirppistavaraa.

Tiinalta löysin pojille pyssyt.
I found couple of revolvers to my boys at Tiinas table.
Krizze Doloreksesta oli myös paikan päällä. Ostin häneltä listoja, nauhoja ja liimaa. Tässä vähän ostoksia.
Ihanan pienen keramiikkakannun ostin Tulitikkutytöltä. Tuo on kyllä SÖPÖ!
This little ceramicpot I bought from Tulitikkutyttö. It is so CUTE!

Oma pöytäni näytti tältä. My table looked like this.

Kuononpään kartanon väki oli päässyt mukaan matkaan ja näyttivät nauttivan olostaan.
Here is the Muzzletip manors family enjoying the sunshine with me in flea market, where I was selling my minis and jewellery.

Minua vähän huvitti oma budjettini. En ollut suunnitellut ostavani paljoakaan, mutta lopulta kun tarkistelin rahojani, niin taisin jäädä 6 e miinukselle. Ostoksia tein lopulta aika paljon, mutta rahaakin oli tullut, joten ei ollut hukkareissu puolin eikä toisin. Sainpa ostettua Lundby-alakerrankin, josta olin jo vähän haaveillut. Siitä ei vielä ole kuvaa, mutta kuvailen kunhan ehdin. Siitä taitaa tulla Kaurismäkeen alakerta, eipä tarvitse isän ja äidin nukkua olohuoneessa.

Wellcome my new follower Pepi Hellin!

17. toukokuuta 2011

Palkinnot perillä

Tänään on kolahtanut palkinnonsaajien postiluukut. Tällainen paketti lähti voittajalle, Kaisalle!
Here is the first price to Kaisa.
Liukuri ensi talvea varten, laukku ja aihio laukkua varten, valokuvia kehyksissä ja tyhjiä kehyksiä, pieniä simpukankuoria ja kiinalainen posliinikissa.

Kaijan paketti oli tällainen.

Here is the price for Kaija.
Kaijalle myös liukuri, laukku, valokuva kehyksissä ja tyhjiä kehyksiä.

ONNEA vielä voittajille!

15. toukokuuta 2011

Toinen hattu

Tilasin Dolorekselta lisää tuota olkihattunauhaa ja tein toisenkin velhon hatun. Tällä kertaa tein vihreän hatun. Laitoin myös molempiin hattuihin sulan koristeeksi. Tuosta vihreästä tuli vähän isompi.
I got more of that strawhatribbon from Dolores. This time I made a green hat. I put also a feather to both hats. The green hat is litlle bit bigger than the other.

Ensi lauantaina 21.5. suuntaan sitten Sulkavalle.  Siellä on PIHAKIRPPUTORI- tapahtuma klo 11-15.
Osoite on Leipämäentie 771. Siellä on myynnissä uutta ja vanhaa nukkekotitavaraa ja paljon muutakin tavaraa myynnissä. Minäkin koitan ensimmäisen kerran onneani nukkekotitavaroiden myynnissä. Otan mukaan myös korujani, joita silloin tällöin esittelen toisessa blogissani.

Unohtuipa äsken... TERVETULOA uusimmat lukijani Katrilli ja Malu2!
I forgot earlier... WELLCOME my new followers Katrilli and Malu2!

9. toukokuuta 2011

Kukat, kengät ym.

Tänään tuli vietettyä aikaa kotona sairaan lapsukaisen kanssa ja sain muutamia juttuja viimeisteltyä valmiiksi asti. Posti toi nimittäin Doloreksen tilauksen ja sieltä löytyi pyöreää peiliä ja oasis-sientä kukille. Ensiksi esille kukat kivimaaliruukuissaan.
Today I spend time with my sick child and got some items ready. The postman brought a package from Dolores and there was round mirror and the oasis for the flowers. Here are the flowers in their sandpaintpots.

Eilen tein nallerouvalle punaiset nahkakengät. Ne ovat todella yksinkertaiset. Ensimmäiset kenkäni. Jotain viimeistelyä ne vielä kaipaavat, kunhan keksin mitä.
Yesterday I made for the bearmom a pair of red shoes. They are really simple and my first pair. They need something... but what?


Kieputtelin eilen myös telkkaria katsellessa velhon hatun. Sitäkin olen miettinyt jo pitkään ja viimein sain sen tehtyä. Ei minulla kyllä ole velhoakaan, mutta nyt on ainakin hattu.
Yesterday I also made a wizards hat. I have been thinking it very long time and now I made it. But I don`t have a wizard!


Vielä viimeisenä kuvaa peileistä, jotka viimeistelin tänään. Niistä puuttui siis peilit ja nuo mosaiikit. Pohjat oli valmiina. Noita voisi tehdä lisääkin. Jätskitikut ja kahvitikut käyttöön vaan.
And last is a picture of mirrors, which I finished today. There was only the background, now I got the mirrors and mosaiks in place. I may do those more. They are made from icegream and coffeesticks.

8. toukokuuta 2011

Pikkuisia punontoja

Muutama "tuohikori" on jälleen syntynyt. Se on aika rentouttavaa puuhaa, tavallaan vähän yksitoikkoista, kun sama toistuu jatkuvasti, mutta silti mielenkiintoista.
I`ve made three "birch-bark" baskets. To make them, it`s so relaxing. Kind of monotonous, but still interesting.

Kukkaruukkuihin olen tehnyt kukkia, mutta vielä pitäisi kiinnittää ne ruukkuihin. Vielä on homma vähän kesken. Nalleäidille tein punaiset nahkakengät ja kuvaan nekin myöhemmin.
I made also flowers to the flowerpots, but they are not ready yet. I must find the way how I fasten the flowers to the pots. To the mother bear I made lethershoes. You will see the pictures later.

6. toukokuuta 2011

Arvonnan voittaja on...

Kevätkiireet painavat päälle, niin ettei ole ehtinyt oikein minihommiakaan tekemään. Nyt olen kuitenkin saanut arvonnan suoritettua. Arvonnan voittaja on Kaisa! Ja päätin arpoa vielä toisenkin palkinnon ja siinä onnetar suosi Kaijaa! Joten Kaisa ja Kaija, laittakaa osoitteita tulemaan, niin voin lähettää palkintonne teille. Olkoon ne vielä kaikille yllätyksiä siihen asti kun voittajat ovat saaneet pakettinsa!

I`ve been very busy, but now here are the winners: Kaisa won the first price and Kaija will have the second price. Pictures of the prices I will show when they have their packages.

Jälleen on ilmestynyt uusia lukijoita, TERVETULOA Carmen, Tink, Kati ja MarEve!

There is again new followers, WELLCOME Carmen, Tink, Kati and MarEve!

Tässä vanhaa kuvaa kanasta koppinsa edessä. Jokohan tänä kesänä kana saisi kukkonsa ja tipunsa!

Here is an old picture of the henhouse. Maybe there will be a cock and chicks this summer!