22. lokakuuta 2012

Voittajat ovat... The winners are...

Nyt on voittajat arvottu. Pojat toimivat onnettarina. Voittajat ovat seuraavat:
The giveaway is now over and the winners are:

1. palkinnon voittaa Sinikka M.

2. palkinnon voittaa Lorainne

3. palkinnon voittaa Tiina

Onnea voittajille!
Minulla onkin kaikkien voittajien osoitteet, joten voin lähettää paketit voittajille heti kunhan saan ne paketoitua.

20. lokakuuta 2012

ARVONTA!!!! GIVEAWAY!!!

Kävijälaskurini näyttää aika mukavia lukemia. Lähestytään lukemaa 30 000! Kiitos siitä teille hyvät nukkekoti-ystävät, jotka olette käyneet lukemassa tarinoitani. Toivottavasti viihdytte täällä vastakin. Siispä laitetaan pystyyn arvonta, johon voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Kommentoida voi kunnes lukema näyttää 30 000. Arvon osallistuneiden kesken 3 palkintoa, jotka sisältävät jotain pientä kivaa nukkekotiin. Kuvat palkinnoista tulee myöhemmin.
(The giveaway is over, the winners are above)
My counter is showing quite a nice numbers. It`s nearly 30 000. Thank you my miniature-friends that you come and read my stories. I hope you`ll come again! Now I put up a giveaway and you can participate by commenting this post untill the counter shows 30 000. There will be 3 prizes and they contains something little and nice to a dollhouse. I put the pictures here later.

       ARVONTA
                  ARVONTA

            ARVONTA

1 palkinto, 1 prize
 
 
 2 palkinto, 2 prize
 

3 palkinto, 3 prize

Uusi kirja

Minäkin viimein hankin sen, nimittäin Maria Malmströmin kirjan Nukkekoti Väinölän tapaan. Siinä on tosiaan tutkimista pitkäksi aikaa ja hyviä ohjeita.

18. lokakuuta 2012

Pyöräilemäänkö?

Ankkaäiti on ostanut itselleen uuden pyöräilykypärän Tiimarin kypäräkaupasta. Nyt puuttuu enää polkupyörä. Täytyy kaivella varastoja jos sieltä vaikka sopiva löytyisi.
 Aika sopiva on tuon ankan päähän tuo kypärä!

14. lokakuuta 2012

Uusi ruukku

Tilasin erilaisia puisia esineitä nukkekotia varten ja siinä oli mukana ruukun mallisia astioita myös. Mietin, että maalaanko niitä vai miten ne käsittelen. Päätinkin kokeilla tuollaista "narulla" päällystettyä ruukkua. Minusta se onnistui oikein hyvin.

11. lokakuuta 2012

Paketteja

Eilen saapui lupaavan näköinen kirjekuori. Iizulta tuli joulukalenteripaketit. Itse olen lähettänyt niitä jo suurimmalle osalle vaihtokavereita. Tulispa joulukuu äkkiä, vaikka kyllä se kohta tulee, niinhän siinä aina käy.
Tervetuloa lukijaksi Eliisa!

2. lokakuuta 2012

Aarteita

Sain tässä parina viime päivänä muutaman kivan miniatyyrijutun ja yhden varsinaisen aarteen. Siskoni perheeltä sain kaksi Euroopan unionin kirjaa, joissa on ihan luettava teksti ja ilmakiväärin panoksia, jotka ovat pienen pieniä snapsipikareita.
 Se varsinainen  aarre on tuossa tuo viulu koteloineen. Eräs työkaverini kun sai tietää, että harrastan miniatyyrejä, antoi tuon minulle. Se on hänen isältään jäänyt. Tuota voi pitää viuluna tai sitten vaikka sellona jollain pienemmällä soittajalla. Tuo kotelokin on aivan ihana samettisisustoineen. Ihanaa, kun ihmiset on näin mukana tässä harrastuksessa.
Tervetuloa uusin lukijani Marcelle!