27. marraskuuta 2012

Kohta pääsee avaamaan

Voi kyllä nyt jännitys tiivistyy, kun joulukuu on jo näin lähellä. Enää muutama yö, niin saa ruveta availemaan joulukalenteripaketteja. Tänään minua odottikin peräti kolme pakettia kotona kun tulin. Tässä siis paketit Annevelta, Jossulta, Sirkulta ja Risalta. Olen laittanut kaikki paketit suureen peltiseen keksipurkkiin ja se alkaa olla kohta ihan täynnä. Vielä sinne ehkä juuri ja juuri mahtuu loput 10 pakettia, jotka vielä on saapumatta.

Wellcome my new follower Francesca!
Tervetuloa uusin lukijani Francesca! 150 lukijaa lähenee!

26. marraskuuta 2012

Syystuunaus

Osallistuin Ainukan syystuunaukseen ja tänään tuli Annevelta samassa kuoressa sekä syystuunaus ja joulukalenteripaketit. Olin niin innoissani tuosta tuunausvaihdosta, että unohdin kuvata kalenteripaketit kokonaan. Laitan niistä kuvat myöhemmin muiden pakettien kanssa.
Vaihdon aiheena oli siis sienet korissa. Anneve oli laittanut minulle tosi pieniä sieniä tuohisessa astiassa ja mukana oli vielä leikkuulauta, puukko ja tuppi, sekä aivan suloinen pieni nalle. Kiitos ihanasta tuunausvaihdosta Annevelle ja Ainukalle, joka jaksaa näitä järjestää.

25. marraskuuta 2012

Uusi radio

Nyt olen minäkin aloittanut askartelut Marian kirjan ohjeilla. Ensimmäisenä valmistui pikkuinen radio Kuononpään kartanon tyttärelle, tietenkin turkoosin värisenä. Vielä hieman kesken on hiustenkuivaaja, siitä puuttuu vielä se kädensija. Ja arvaat varmaan, sekin on turkoosi! Kyllä on tyttönen onnellinen uudesta radiostaan. Nyt passaa suosikkilaulajia kuunnella.

23. marraskuuta 2012

Paketteja

On kiva tulla kotiin työpäivän jälkeen, kun monesti on kirjekuori odottamassa. Ja sieltä tietysti paljastuu joulukalenteripaketteja. Tässä ihan muutaman päivä sisällä on tullut paketteja Ullalta, Irikseltä ja Mariannelta.
Uusia lukijoita on myös ilmaantunut, tervetuloa Micaela ja Tuula! 150:n lukijan potti lähenee, nyt on jo 145. Ja huomasin tuossa, että onhan blogilla yksi merkkipäiväkin joulukuussa, mutta siitä tarkemmin vähän myöhemmin.

19. marraskuuta 2012

Turkoosi tuulahdus sai valot

Turkoosi tuulahdus -sisustuskauppa on pitkään seisonut vähän viimeistelyä vailla. Nyt sain sen aika lailla valmiiksi, kun keksin laittaa sinne sinisen led-valosarjan. Lisäilin myös tavaroita, joita olen saanut esim. viime joulun kalenterista nukkekoti-ystäviltä. Sieltä voitte tunnistaa omia juttujanne hyllyiltä ja lattioilta. Moitivaatio tähän viimeistelyyn tuli siitä, kun luokseni on 1.12. tulossa nukkis-kerholaisia mineilemään. Pitihän minun jotain saada valmiiksikin, kun kaikki on vähän keskeneräistä. Nyt on jotain valmistakin sitten näytillä ystäville. Tässä nyt kuvia teille muillekin. Kuvat on tosi sinisävyisiä johtuen juuri niistä valoista.






 
Joulukalenteripaketteja tupsahtelee tasaisin väliajoin postiluukusta. Viimeisimmät ovat Reetalta ja Merjalta.
 

Lukijoiden määrä kasvaa mukavasti ja lähenee vaan sitä 150:tä.
Tervetuloa uusimmat lukijani Anna, Maisa ja Mary!
Wellcome my new followers Anna, Maisa and Mary!

12. marraskuuta 2012

Paketteja pukkaa

Tänään tupsahti postiluukusta kahdet joulukalenteripaketit.
 Piikolta kaksi pakettia oli kääritty kauniiseen jouluservettiin, josta voi varmaan kehitellä decoupe-juttuja.
Sirkalta samoin kaksi pakettia. Kyllä tässä poikien kanssa jo laskeskellaan päiviä, kun saa alkaa joulukalenteria availla!

TERVETULOA uusi lukija AnneE!
Lukijoita on tällä hetkellä 140 ja taidan laittaa arvontaa pystyyn sitten, kun lukijoita on 150. Voihan siihen hetki vierähtää, mutta pidetään mielessä tämä lupaus!

11. marraskuuta 2012

Voitto ja paketteja

Osallistuin Maria Malmströmin blogissa arvontaan ja voitin Marian kirjan minikoossa. Mukana tuli myös kahvipurkin arkki ja keittiötarroja. Kiitos!
 Joulukalenteripaketteja on myös saapunut Jarmiinalta ja Äiteltä Suuresta maailmasta sekä Aino S:ltä. Itse olen nyt lähettänyt kaikille paitsi yhdelle osallistujalle.
 
TERVETULOA uudet lukijat Anja, Leila ja Maara!

10. marraskuuta 2012

Macaronit

Tänään pojat saivat koristella pari piparitaloa ja siinä koristellessa heräsi idea. Olin ostanut koristeiksi pieniä pyörylöitä ja ajattelin, että niistähän saa nukkekotiin sopivia macaron-leivonnaisia. Siitä se idea sitten lähti. Sokerikuorrutetta väliin ja nyt on nukkekodissa ihan oikeita syötäviä.