28. tammikuuta 2015

Kaverukset

Ostin joskus aiemmin kolme kaverusta, liekö Pikkaraisia tms. Susi, norsu ja krokotiili. Nyt sain hankittua toisen suden, jolle virkkasin tuon oranssin mekon. Näille olis tarkoitus tehdä joskus leikkikenttä. Ovat siis lapsia kaikki. Krokolle pitäis vaatteet myös tehdä.

Punontaa on tullut tehtyä jopa hieman isommassakin koossa. Tässä eka kahvipusseista tehty koppa ja mittakaavana edessä tulitikkuaski, jonka päällä samanlainen pienempi koppa.

Tervetuloa uudet lukijat Annu ja Hanna!

23. tammikuuta 2015

Voitto kotiin

Osallistuin Hurauskadulla 66666 arvontaan ja VOITIN! Eilen saapui voittopaketti, jossa oli mukana kaikenlaista pientä ja varmasti moneen kotiin. Kiitos Raijalle!





18. tammikuuta 2015

Matto makuuhuoneeseen

Virkkaukset on jatkuneet, vaikka peukalon nivel meinaa ruveta vihoittelemaan. Sain makuuhuoneen maton virkattua ja lattialle. Verhotkin olen jo virkannut, mutta ne eivät vielä ole ikkunassa asti. Jos vaikka huomenna saisi ne kuvattua valosampaan aikaan, niin on hämärää tässäkin kuvassa.

15. tammikuuta 2015

Matto lastenhuoneeseen

Sain virkattua maton Kaurismäen lastenhuoneeseen. Laitoin myös joulukalenterivaihdossa saamani viirinauhan ja kirjat paikoilleen.
 Vanhempien makuuhuoneessakin on tapahtunut piukkuisen. Vielä mattoa ja verhoja kaipaa tämä huone ja ovikin puuttuu, mutta pikku hiljaa edistytään täälläkin.

 Seinällä erään miniystävän tekemä upea miniminiboxi.

13. tammikuuta 2015

Lastenhuoneessa tapahtuu jotain

Pitkään on ollut suunnitteilla jatkaa Kaurismäen huoneiden sisustamista ja tänään sain sitten kuvattua, kun päiväpeitot on molemmissa sängyissä. Virkkasin isoäidin neliöillä molempiin sänkyihin vähän sävyyn sopivat peitot. Nyt vaan huomaa, että lattia huutaa mattoa. Se on seuraavaksi sitten kudottava tai virkattava, tekotapa on vielä auki!



1. tammikuuta 2015

Arvonta suoritettu

Arvonta on nyt suoritettu perinteisellä lippuarvonnalla ja voittajiksi ovat selviytyneet seuraavat:
1. palkinnon saa Äiti suuresta maailmasta blogista Pieni talo, suuri maailma ONNEA!
2. palkinnon voitti Aino S. blogista Nilikentän minit ONNEA!
3. palkinto menee Katille blogista Lasituvan miniatyyrit ONNEA!

Lähetän palkinnot pikimmiten, Ainon ja Äiteen osoitteet minulla onkin jo ennestään.