28. maaliskuuta 2015

Jyväskylässä

Tänään ajelin aamusta heti Jyväskylään, kävin ensin käsiytömessuilla ja sitten oli vuorossa Nukkekotiyhdistyksen vuosikokous ja sit vielä tuohikoripajan pitoa kolmelle oppilaalle. Oppilaat ahkeroivat kovasti kahden tunnin ajan ja saivat melkein valmiiksi koppansa. Tässä vielä keskeneräisiä töitä ja aherrus käynnissä. Kiitos kurssilaisille!

Käsityömessuilla oli myös jotain miniäkin myynnissä. Ostin Gepetolta muutaman pienen puujutun ja sitten löysin astiaston, jossa on keittokulhot.
 Sizzixiin löytyi muutama stanssi joita voi hyödyntää nukkisjutuissa.

25. maaliskuuta 2015

Mummolle puukoppa

Mummo on saanut uuden puunkantokopan ja yrittää patistaa pappaa hakemaan puita, mutta pappa ei hieman jalkavaivaisena hommaan lähde vaan mummo saa kipaista itse hakemaan puita liiteristä. (Apua pitääks seuraavaks tehdä se liiteri!!)

24. maaliskuuta 2015

Pienen pieniä

Lupauduin tekemään tai ainakin yrittämään tehdä pieniä tuohikoreja, noin koossa 1:18. Tekniikkahan on tietysti ihan sama kuin isommissakin, mutta ainahan tuo homma vaikeutuu mitä pienempää tekee. Ja materiaali sanelee tietysti jotain. Ihan tosi pienille tuo käyttämäni tekotuohi alkaa olla vähän turhan paksua, mutta tällaisia sain aikaiseksi.


18. maaliskuuta 2015

Jyväskylään

Jyväskylässä 28.3. tapahtuu. Siellä järjestetään Nukkekotiyhdistyksen vuosikokous ja samalla työpajoja ja minimarkkinat. Minä olen pitämässä TUOHITYÖPAJAA, joten jos haluat oppia tuohitöitä tule mukaan. Paikkoja on vapaana!! Imoittautua voi ilmoittautumiset@nukkekotiyhdistys.fi

15. maaliskuuta 2015

Lisää quillingiä

Tänään kerhossa tehtiin tuota quillingiä pienellä porukalla, oli kato käynyt kun paikalla oli vain kaksi askartelijaa. Tehtiin kuitenkin suunnitelman mukaisia juttuja ja minä sain aikaiseksi kolme samanlaista kukkaruukkua ja yhden kukkamaljakon. Nämä tehty kaikki serpentiinistä, paitsi tuo pienin on kopiopaperia.