17. heinäkuuta 2011

Pönttöuunissa luukku

Kiitos Tiinan, minulla on nyt Kuononpään kartanon makuuhuoneen pönttöuunissa luukku. Uuni olikin odotellut luukun löytymistä jo pitkään, mutta niinhän se on tapana, että aika aikansa kutakin ja nyt uuni on valmis. Tai en vielä tiedä tuleeko siihen ne pellit sinne ylös, mutta ehkä se jää nyt näin. Yleensähän noissa uuneissa se luukku on kaksiosainen, mutta en viitsinyt ruveta tuota kaunista metalliosaa leikkelemään kahtia. Tässä uunissa siis yksi iso luukku.
Thanks to Tiina, my fireplace in Muzzeltip manor is now ready. I got the door to fireplace from Tiina as a giveaway present. I had waited for a suitable piece for the door and there it was amongst the other things. Usually those fireplaces have two-part doors, but I cannot brake that beautiful piece of metal.

Tiinan paketista löytyi myös osat näihin pieniin tarjoiluastioihin. Vielä en ole keksinyt mitä niistä voisi tarjota, mutta kaikki aikanaan.
From Tiina is also the parts of these little serving dishes. I dont yet know what to serv on these, but all in time.

4 kommenttia:

Sanne kirjoitti...

Tosi onnistunut pönttöuuni ja luukku istuu kuin nenä päähän!!

Tiina kirjoitti...

:-D

Piikko kirjoitti...

Tosi hienon luukun onnistuitte keksimään. Hyvältä näyttää!:)

Lisa kirjoitti...

Vau, sulla on aivan ihastuttava blogi! :) Niin paljon kaikkea pientä ja kivaa, tosi inspiroivaa! Tulin tänne joidenkin mutkien kautta ja kyllä kannatti!

Mukavaa viikonlopua! :)
-Lisa