17. marraskuuta 2011

Mukavaa postia

Tällä viikolla on saapunut postitse kaksi mukavaa kirjettä. Ensimmäisestä kuoriutui Ainukan tuunausringin vaihtokaverilta tuunauspaketit! ShaniQ oli paketoinut oikein neljä pikkupakettia. Olipa mukava yllätys. Yhden paketeista jo avasin, mutta taidan hieman säästellä noita kolmea muuta.
This week I have received two very nice mail.From the first one there was a swap package from ShaniQ in Ainukan tuunausrinki. There was four little package.
Tässä ensimmäisen paketin anti. Hedelmälautanen, nuottivihko ja enkelipatsas. Kiitos ShaniQ!
One of them I opened. There was fruits, music book and an angel. Thank you ShaniQ!
Tänään saavuttuani pitkän päivän jälkeen kotiin illalla, oli postin joukossa kirjekuori, jossa päällä luki lähettäjänä Nukkekoti ja Lelu! Ihmettelin itsekseni, että enhän minä muistaakseni ole sieltä mitään nyt tilannut. Ja olihan tuo kuori myös hyvin laiha, niin ettei siihen olisi oikein muuta kuin paperia mahtunutkaan. Jännityksellä avasin kuoren ja mitä sieltä löytyikään!!! Täydellinen yllätys! Lahjakortti Nukkekoti ja Leluun! No mistäpä se sitten minulle saapui? Aivan ihanat Jyväskylän Nukkis-Ystävät olivat sen minulle toimittaneet kiitokseksi tuohitöiden opastuksesta. Kylläpä olikin mukava kiitos! KIITOS TEILLE KAIKILLE! Ja jatkokurssia voin tulla joskus pitämään ihan "samaan hintaan"!
The other mail was a gift voucher to a miniature shop Nukkekoti ja Lelu! What amazing surprice from Jyväskylän Nukkis-ystävät. I was earlier teaching birch bark weaving to them. Thank yuo so much!

Pari uutta lukijaa on ilmestynyt listalleni, tervetuloa Craftland ja Il Cuchhiaino Magico!
Wellcome my new followers Craftland and Il Cuchhiaino Magico!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ostoksille mars! :-)

Kia kirjoitti...

Oh, kyllä tuollainen ylläri kelpaisi minullekin ;)

Fabiola kirjoitti...

Bellissime sorprese.
Ciao Faby

Piikko kirjoitti...

Kivoja paketteja!
Ja sit ei muuta kun shoppaileen!ÜÜ

Jennifer Rydell@Plushpussycat kirjoitti...

You have a sweet miniatures blog! The bananas look so realistic--fun! I'm so glad I found your blog today! :-)