8. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä munatalon kimpussa - Easter with the Egghouse

Minulla on pääsiäisen ikuisuusprojekti munatalo. Olen sen ajatellut niin, että se valmistuu jonain pääsiäisenä. Ei kylläkään vielä tänä pääsiäisenä. Pientä edistystä kuitenkin on tapahtunut. Sain tehtyä talon ainoaan ikkunaan verhot. Pöydälle tein myös samasta kankaasta liinan.
I have my long long project the Egghouse. It may be ready some easter, but not yet. Now I made the curtains to the houses only window. At the table I made a tablecloth from the same fabric.
 Puuhellan sain myös tänään viimeisteltyä ja olen siihen aika tyytyväinen. Hormi ja piippu on vielä maalaamatta. Haastetta talossa asettaa tuo pyörteä muoto.
I have made also the wood-burning stove. I´m rather satisfied to it. The chimney is still unpainted. The challenge in this house is it´s round shape.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kivat verhot ja pöytäliina. Pienikin edistys on askel eteenpäin! Minäkin sain tehtyä kodinhoitohuoneen, se on ollut kauan kesken. Ja tänään tein jo saunaakin (saunasta ei vielä ole kuvia blogissani, mutta kodinhoitohuoneesta on). Kyllä tuo munatalokin joskus valmis on :)

Piikko kirjoitti...

Tuo 'että se valmistuu jonain' kuulostaa niin hyvältä ja lohdulliselta mun korvaani.:D
Kivalta näyttää munatalossa, ja aivan varmasti se 'joskus' myös valmistuu. -Muuten, hauska idea!