6. toukokuuta 2012

Kurssin satoa

Kurssilta kotiinpaluu tapahtunut. On se vaan niin, että kun on jollain kurssilla, niin innostuu taas mineilemään innokkaammin. Kurssin sato on vähemmän valmista, mutta enemmän ideoita ja puolivalmista. Kokeilin taulun tekoa kankaankovetusaineella.
Sitten innostuttiin Tiinan kanssa kovasti sellaisesta leikkurista, millä sai leikattua paperia, kangasta, nahkaa yms. Tällaisia piparireunaisia liinoja leikkelin sillä.

Leikkurilla sai myös tällaisia kasseja kätevästi erilaisista papereista. Niitä piti leikellä varastoon oikein urakalla. Jouluisiakin ja syksyisiä kasseja leikkelin valmiiksi.

 Ilmakuivuvasta Fimosta tein muottien avulla erilaisia juttuja. Ensiksi erilaisia "reliefejä". Kaikki reunat on vielä viimeistelemättä.

 Tässä mereneläviä ja muita kasveja.

 Eläinhahmoja ja niille ruokia.

Pari mattoa vielä paksusta mustasta keinonahasta. Kiitos Tiinalle.

Paperileikkureita käytin myös ja leikkelin silkkipaperista kukkia jatkojalostusta varten. Kutistemuovia olisi saanut myös kokeilla, mutta sen jätin tällä kertaa. Nahankäristyksestä voi saada esimakua toisessa blogissani. Tänne en vielä saanut niistä mitään kuvattavaksi. Haisee muuten pahalle!
Kurssilla oli tosi mukavaa ja uusia tuttavuuksia syntyi. Kiitos kaikille kurssilaisille seurasta!

Wellcome my new reader Luisa!!

3 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

Everything is beautiful.
Bye Faby

Piikko kirjoitti...

OOh! Vähänks hauska kurssi. Olette tehneet vaikka mitä kivaa! Enpä ihmettele, että jäitte koukkuun noihin leikkureihin. Niin olisi varmaan mullekin käynyt. ;D

Sanne kirjoitti...

No vähänkö olet ollut ahkera! Heti rupesi tekemään mieli kokeilla noita muotti juttuja! Terkkuja