17. kesäkuuta 2012

Matkaan

Mineilyt saavat hetkeksi jäädä odottamaan olohuoneen pöydälle, kun lähdemme muutaman päivän lomamatkalle. Suuntana on Savonlinna ja Punkaharju. Ajattelin kyllä ottaa tuohikoriin tarvikkeita mukaan, mutta en ole varma. Tuleekohan vierotusoireita jos en niitä otakaan mukaan. Tässä alkuloman aikana kun on valmistunut jo aika monta koria. En vaan osaa olla tekemättä, mutta ei kai se niin vaarallista ole. Vaikka jotain muuta kyllä voisi tehdä välillä. Kori on vaan niin helppo aloittaa ja tehdä, se on tuttua. Muissa miniaskarteluissa joutuu näkemään vähän vaivaakin ja aloittaminen on hankalampaa. Ainakin suunnitella täytyy pitempään ja tarkemmin. Tekisi mieli kaivaa Fimotkin jossain vaiheessa esiin, mutta se vaatiikin jo sitten oikein kunnon suunnittelun ja puoli päivää vähintään.
Tällaisen pienen Sylvanian pupun olen saanut Sylvanian fanclubista. Se nököttää tuohiarkin päällä. Saa nähdä löytyykö reissusta mitään miniä kotiin tuomisiksi!
Tervetuloa uusimmat lukijani Cii ja Taina!

5 kommenttia:

Tiina :-) kirjoitti...

Hauskaa lomamatkaa!!
Ota koritarpeet mukaan varalta, kun eivät paljoa paina.

Piikko kirjoitti...

Mukavaa matkaa!
Toivottavasti löydät jotain kivaa...
Minä se jään aina äimistelemään, enkä älyä ostaa paljon mitään. Pöh, sitten kotona harmittaa. Mutta matkanteko on aina mukavaa. :-)
-Terkkuja Marulta!
Ja minulta!

Fabiola kirjoitti...

Adorable!
Bye Faby

Kirsi kirjoitti...

Söpönen pupunen :) Oikein mukavaa lomamatkaa.

Anita kirjoitti...

Sain vihdoin viimein vietyä hattu-lähetyksen postiin. Jäihän tässä vielä muutama päivä määräaikaan :-p