17. heinäkuuta 2012

Palkinto ja korivirityksiä

Tänään putkahti postiluukusta kirjekuori, jossa oli Iizun arvonnassa voittamani palkinto. Palkinto oli tällainen. Itsekoottava  munakaappi.
 Tällainen siitä tuli. Pitihän se tietysti koota heti.
 Pieni munakenno mahtuu alahyllylle. Kiitos Iizu! Olipa kiva palkinto.
 Munakaapin päällä viimeisin valmistunut kori, n. 2 mm:n suikaleista tehty matala vaikka leipäkori. Näitä on tulossa Forssan markkinoille taas myyntiin Tiinan pöytään. Jos Lahdessa jäi saamatta pieni kori, niin nyt voi Forssassa yrittää uudestaan. Tai sitten tilata suoraan minulta, senkin voin tehdä.
 Olen aloitellut myös toisenlaista koria. Tällaista kehyskoria, joita ihailin eräässä blogissa. Kehys on kahvitikusta (puoliksi halkaistuna) ja nuo väliloimet ohutta pajua. Kun saisi jostain 1-2 millin paksuista rottinkia, niin se olisi hyvää tuohon.
 Kuteena tuossa on kalalanka, sekin voisi olla paksumpaa ja eri väristä, mutta kunhan ensin harjoittelen näillä.
Mikkelin miniatyristien kanssa kokoonnuttiin sateisena maanantaina, mutta kamera jäi kyydistä. Kuvamatskua ei nyt ole, mutta yksi teki tilkkupeittoa, toinen ruusuja ja kolmas tuohikoria. Aika vierähti taas kuin siivillä.

6 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Ai miten hauska voitto! Onnea!

kuutomu kirjoitti...

Voi miten ihana voitta! Tosi söpö.

Sanne kirjoitti...

Kiva palkinto Iizulta. Tuo uudenlainen kori näyttää tosi hienolta!

ultsu kirjoitti...

Onnea, ihana voitto.
Kori näyttää oikein lupaavalta. Minä ostin ohutta rottinkia viime syksynä Tampereen Harrasteesta. Varmaan löytynee muualtakin.

Fabiola kirjoitti...

Bella vincita!
Ciao Faby

iisa kirjoitti...

En ole ehtinyt täällä piipahtaa. Kiva että sait kaappisi kasattua, vähän minua jännitti, että ymmärrätkö ohjeeni. Isoisäni teki meille tuommoisen, isompana kylläkin. :) Siitä sain idean. Toivottavasti se sopii minikeittiöösi. :) Mukavia nukkekoteiluja! iizu :)