5. helmikuuta 2013

Uuden rakennusta -Building a new project

Kun ei noita projekteja paljoa vielä ole : ), niin onhan se yksi uusi aloitettava. Toivottavasti sellainen nopeampi kuin monet muut. Tässä kuva alkupaloista, kirjaimellisesti.
Well, I don`t have many projects : ), so I decided to start a new one. I hope it is quicker than many others. Here is a picture of the start.
Palat on tehty sytyketikuista liimamaalla niitä yhteen. Tuossa on pohja, takaseinä, etuosa ja myyntitiski. Vielä tarvii sivupalat ja pylväät; eli tästä syntyy torikoju tuohitöille. Omista varastoista löytyy monia vähän muotopuolia koreja ja harjoitelmia, joita voisi kojuun laittaa se parempi puoli esille päin. Tästä lähdetään liikkeelle.
Here is the bottom, back wall, front and the desk. Still I need sides and the pillars. It will be a market stall for baskets. I have many not so fine and beautiful baskets, which I can put here. This is the start of it.

3 kommenttia:

AinoS kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa tämän projektin jatkoa, vai vielä muotopuolia, ei kai. Kiva kun teet yhteis kokoelman minituohijutuista!

Fabiola kirjoitti...

I'm curious to see your new project.
Bye Faby

Piikko kirjoitti...

Hyvä idea Tuikku! Tästä tulee hieno koju!