27. lokakuuta 2013

Ostoksilla Kuopiossa

Lomaviikolla olimme Varkaudessa 5 päivää ja yhtenä niistä kävimme shoppailemassa Kuopiossa. Pääkohde oli Matkus, jossa Ikea ja Tiger. Siispä jotain nukkisjuttuja löytyikin. Ikeasta Dioder-valot, jotka aion laittaa Kuononpään kartanoon. Joka huoneeseenhan tuosta ei riitä, mutta johonkin huoneeseen tulee varmaan yksittäisiä led-valoja.

 
 Ikeasta löytyi myös noita patterivaloja. Ostin kaksi punaista satsia, ihan joulua jatellen. Saan molempiin jouluboxeihin niillä valot. Tigerista löytyi noita hengareita ja Tiimarista pitsiä ja korun osia.
 
Valot on punaiset vaikkei tässä näytäkään, kun liina on alla punainen.
Tervetuloa uudet lukijani Kikka ja Sarjuska! Enää puuttuu 2 lukijaa, niin arpajaiset pärähtää käyntiin. 45 000 kävijää onkin jo saavutettu. Kiitos siitä teille kakki täällä piipahtavat!

3 kommenttia:

Eemaiva kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Tuollaiset led-valot olisivat kivat, pitääkin käydä vähän kiertelemässä, nythän niitä alkaa varmasti kaupoissa olla! ;)

Johanna @ Villa Honey kirjoitti...

Minäkin ostin Ikeasta nuo led-valot, mutta ne hävisivät käsistä ennen kuin olin saanut paketin auki. Mies keksi niille kuulemma parempaa käyttöä... Täytyypä hakea itselle uudet.

mcddiss kirjoitti...

eso han sido muy buenas compras

besitos

Mari