9. joulukuuta 2014

Mukavaa postia

Postipoika soitti tänään ovikelloa, kun oli sen verran iso paketti, ettei se mahtunut luukusta. Onneksi olin kotona. Postin mukana oli vielkä toinenkin ylläri.
Iso paketti oli Annevelta, jonka kanssa vaihdettiin kapiokirstut Ainukan tuunausvaihdossa. Kyllä tähän arkkuun joku neitonen on tyytyväinen. Pöytäliina, pyyhkeitä ja ompelulaatikko, missä lankoja ja muita tarpeita jatkaa kapiokirstun täyttämistä. Kiitos Anne!


Tässä minun vaihto-kapiokirstu Annelle. Sieltä löytyy peili, kaksi pikkuliinaa, päällyslakana ja kaksi tyynyliinaa. Tämä oli hauska vaihto minusta. Kiitos myös Ainukalle sen järjestämisestä.


Toinen kirje oli sitten Eevertiltä. Osallistuin Eevert Taavitsaisen joulukalenteriin pienellä lauseenpätkällä ja nyt Eevert lähetti minulle kiitoksen. Mukava yllätys, kiitos kovasti. Täältä pääset lukemaan Eevertin kalenteria. Ja tässä se yllätys, ruoka-annos, ilmeisesti jotain eksoottista ruokaa kaukomailta, missä Eevertkin nuorena seilasi.4 kommenttia:

Eevert kirjoitti...

Tällä kertaa ruoka säilyi varmasti maukkaana perille saakka :) sen verran nopeaa on ollut postin kulku.
Annos on Bangkokin herkullisista ruokapaikoista.

Aino kirjoitti...

Hienot arkut ja sisällöt. Tuo ompeluloota arkun sisällä oli tosi hieno idea Annevelta. Olisipa minullakin hoksottimet toimineet yhtä hyvin.

mcddiss kirjoitti...

unos regalos preciosos, disfrutalos

besitos

Mari

Merja kirjoitti...

Kivoja ylläreitä!