16. joulukuuta 2009

Jouluboxi ja kirppislöytöjä

Tässä jouluboxini nyt on koko komeudessaan. Toin sen eilen kotiin pienemmän pojan joulujuhlien jälkeen. Siellä eräs äiti huomasi boxin ja olisi halunnut ostaa sen itselleen. En kyllä tuota myy, mutta voisin harkita toisen tekemistä hänelle. Jos noita lyhtyjä vielä kaupasta löytyy.
Tässä vielä boxi lähempää. Huomaatte varmaan toisen taulun olevan vinossa, pienet sormet on käyneet siellä vähän tutkimassa. Niin ja sinitarraa on muutamassa paikassa näkyvissä, kun en viitsinyt vielä liimata noita juttuja paikalleen.

Kirppiksellä pyörähdettiin poikien kanssa, kun lupasin heille vähän lisää Pokemon-kortteja. Ehdin hieman itsekin vilkuilla pöytiä, mutta kiire oli pojilla pois, kun kortit oli löydetty. Silti tein muutaman tosi mieltä lämmittävän löydön. Karhuperheeni sai nyt myös isän, kun löytyi tällainen hieno herrasmies. Niillä muillahan ei ollut minkäänlaisia vaatteita edes päällä. Ja tämä tyylikäs karhuherra maksoi vain 20 senttiä!

Myös pupujussi löytyi orpona yhdestä pöydästä ja pelastin sen sieltä mukaani 40 sentin hintaan. Sillä on taivuteltavat jalat ja kädet.

Vielä löytyi pieniä puutarhatonttuja tai vaikka kääpiöitä 50 sentillä satsi. Niitä on kuusi kipaletta, mutta mullahan on nallejen puutarhassa vielä kaksi, joten seitsemän kääpiötä olisi jo valmiina, kun vain Lumikki löytyisi vielä, niin voisi tehdä siitäkin vaikka boxin. Tontut on n. 4 cm korkeita eli lyhyempiä kuin tulitikku.
Yksi on kerännyt lehtiä säkkiin, toinen syö makkaraa ja kolmas taitaa etsiä vitsalla kaivon paikkaa.
Neljäs laskee kukasta rakastaa/ei rakasta, viides harjaa hampaita ja kuudes pyllistää. Sellaisia hauskoja tapauksia tänään.

Ei kommentteja: