19. joulukuuta 2009

Pientä väkerrystä

Tänään oli taas odotettu päivä, ainakin pojilla, nimittäin karkkipäivä. Ja leikit tietysti alkoi heti aamusta jo anivarhain. Itselläni on korva taas kipeä, jo tutuksi tullut korvakäytävän tulehdus. Olo on ollut sitten vähän väsynyt ja ärtyisä. Siitä huolimatta olen saanut tehtyä hieman minijuttuja sillä aikaa kun pojat leikkivät. Ensin tein noita valokuva-albumeja vähän lisää, kun aiemmin tein sen yhden.Sitten tein vielä kynttilänsammuttimia, kun joku aika sitten ostin noita pieniä kulkusia.
Sieltä vaan pois se kilisevä osa ja korupiikki tilalle ja vähän helmiä tuohon päähän. Jonkun blogissa näin tuollaisen ja halusin tietysti myös itselleni tuollaisen. Ja pojille kans, sen tiedän jo etukäteen, että sieltä kuuluu, että mulle kans tollanen. Siksi kannattaa aina tehdäkin useampia kappaleita kun alkaa tekemään.

Aloitin myös työkalupakkien tekoa pojille, mutta ne on vielä kesken, kun yritin vähän salassa tehdä niitä, kun ne on yllätyksiä. Ja työkalut pitää vielä niihin hommata. Kuvailen niitä sitten, kun ne valmistuu.

1 kommentti:

Titta Kettukangas kirjoitti...

tahtoo tuollaisen;) Titta