13. maaliskuuta 2010

Ja voittaja on...

Arttu !

Arvonta on siis suoritettu ja arpaonni suosi Arttua. Voittopakettiin lähtee nuo edellisessä postauksessa olevat jutut ja jotain muutakin vielä, mutta pidetään se vielä salassa. Vähän yllätystä pitää jättää pakettiin. Nyt vaan laitat Arttu mulle osoitetta niin paketti lähtee matkaan.
Jotain nopeita juttuja on tullut tehtyä, mutta jotenkin ei ole ollut aikaa oikein kunnolla mineilyyn. Tällaisen pienen nyöristä liimaillun korin tein. Eli kalalankaa nyörille pyörittämällä ja sitten liimataan pohja ensin ja sitten reunat kieritetään siihen päälle. Sanka lopuksi, rautalangan päälle liimataan kalalankaa.

Tänään liimailin taas. Tein pöydän Tiimarin valmiista pyörylästä, yhdestä puutöissä löytämästäni palikasta ja lankarullasta. Vielä pitää miettiä minkä väriseksi tuon maalaisi.

Siten olen joku aika sitten aloittanut tekemään ristipistomattoa. Sitä teen aina vähän kerrassaan yleensä iltaisin telkkua katellessa. En vielä tiedä mihin se tulee tai sopii, mutta halusin kokeilla tuota. Kiva sitä on tehdäkin. Malli on Freida Grayn kirjasta Dolls´ House Furniture.

2 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Jee tosi mahtavaa. Lähetin osoitteeni sähköpostiisi. Upeaa matto olet tekmässä. Pöytäkin on hieno.

Maaru kirjoitti...

Oi onnea Artulle! Tuosta matosta tulee ihana =)