29. maaliskuuta 2010

Massailua

Tänään meillä oli massailupäivä poikien kanssa. Pojat tekivät omenoita, kurkkuja, porkkanoita ja mandariineja. Ja isomman pojan kanssa tehtiin eilen vähän huonekaluja. Keittiön pöytä ja hyllyjä mihin hän voi laittaa kaikki hedelmät ja kasvikset säilytykseen. Isomman pojan talo onkin nyt tapetoitu ja lattiat laitettu kokonaan. Portaatkin olen sinne tehnyt. Nyt puuttuu enää osa huonekaluista ja muista tavaroista. Pienmmän talo on enemmän kesken, mutta ehkä huomenna senkin tapetointi ja lattioiden laitto valmistuu. Sanoin jo pojille, että sitten kun heidän talonsa valmistuu, laitan kuvat tänne blogiin. Vaikka ne on pahvilaatikkotalot, on niihin käytetty aika monia tunteja.
Minä itse massailin monenlaisia juttuja. Ensin halusin tehdä täytekakun. Sitten kaveriksi pari piirakkaa. Ja muistin taas, että pitäisi ostaa lakkaa, jolla noita voisi lakata. Nyt käytin taas väritöntä kynsilakkaa!

Näköjään Blogger ei tuo kuvia näkyviin, jotain vikaa ilmeisesti hommassa on. No, jospa ne sinne jossain vaiheessa ilmestyisi.
Seuraavaksi tein leivoksia ja jämäpaloista kääretorttua. Noita leivoksia pitäisi vielä koristella jotenkin, mutta en vielä keksinyt miten.

Leivoksien jämäpaloista tein vielä makkaroita, salamipötköjä kokeilin tällä kertaa, Valkoisesta kuoresta tuli hieman liian paksu, mutta "kaulimeni" ei ollut oikein toimiva. Niin, niin hyvähän se on välineitä syytellä, kun ei itse osaa arvioida tuota paksuutta oikein!

Vielä lopuksi tein porkkanoita ja mandariineja. Sitten alkoikin pelti olla jo täynnä paistettavaa. Voi olla, että huomenna homma jatkuu, ainakin pojat ilmoittivat, että aikovat tehdä vielä jotain.

1 kommentti:

Maaru kirjoitti...

Iso urakka teillä on ollut ja upea lopputulos! Wau!