9. huhtikuuta 2010

Aihioita

Posti toi eilen tilaukseni, missä oli erilaisia "helmihattuja" ja helmiä myös. Hatut aion käyttää kylläkin minihommiin. Vielä en ole tarkemmin suunnitellut, mitä niistä teen, mutta muutama ajatus kyllä on. Tässä kuvaa aarteistani.
Edessä oleviä pyörylöitä voisi ainakin käyttää joidenkin purkkien kansina. Vaikka puuterirasiassa, pienessä korulippaassa tai jossain muussa. Takana olevat tötteröt ovat ihan selvästi tuollaisia kartion muotoisia raastinrautoja. Vai mitä?
Jonkunlaiset kahvat virittelee niille tuonne yläpäähän, niin raastin on valmis. Milloin vaan ehtisi tekemään. Tänä viikonloppuna meinasin tehdä koruja, mutta voi olla, että minihommia ei voi kokonaan olla tekemättä. Ainakin jo monta päivää sormet on syyhynneet kovasti minihommiin. Tietäis vaan mistä aloittais. Olis ristipistomattoo, fimoilua, huonekalurakennusta, tapetointia ja vaikka mitä. Voihan se olla ettei ehdi kunnolla mitään.
Tervetuloa uusin lukijani, Minimami! Vuoroin vieraissa, minäkin piipahdan säännöllisesti kurkkamassa mitä Minimami on saanut aikaan.

2 kommenttia:

minimami kirjoitti...

Jään odattamaan, minkälaisia ihanuuksia helmihatuista syntyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla alkoi mielikuvitus laukata, kun näin nuo ostoksesi. Joistakin hatuista tuli mieleen meritähdet ja akvaario ja raastinraudasta myös sirkus ja torvi:)

Paula