17. huhtikuuta 2010

Langankieputusta ja suunnitelmia

Tänään on putkahtanut ideoita monenlaisia, mutta toteutus ei ole ollut kovin aktiivista. Tuunausringin maton sain tänään tehtyä, mutta kuvaa en vielä laita, kun se pitää ensin saada lähetettyä ja perille.
No sitten otin esille vähän aikaa sitten ostamani jakkaran aihiot. Ne on jotain kukkiin liittyvää matskua, mutta mulle ja monelle muullekin niistä syntyy jakkaroita.
Tästä siis lähdettiin liikkeelle. Muita materiaaleja oli tietysti liima, kalalanka ja nahka. Kalalankaa liimailin kieputtamalla noiden jalkojen ympäri. Sitten nahkaa istuinosaan päälle ja reunalle. Ajattelin tehdä noita eri väreistä. Tässä ensimmäiset, punainen ja vihreä jakkara.
Suhteellisen helpot tehdä ja huomasin, että tuon kalalangan kieputus alkoi toisessa jakkarassa sujua jo paljon paremmin kuin ekassa. Pojat tietysti ilmoittivat heti, että mullekin tollasia. Jatketaan siis harjoituksia.

1 kommentti:

tipa kirjoitti...

hei vitsit, täähän on hieno idea! mä oon noita aihioita pyöritelly käsissäni enkä oo oikee keksiny mitään.. taidanpa apinoida tämän jutun :)