14. elokuuta 2010

Edullisia ostoksia

Täkäläinen pikku putiikki, missä myytiin myös nukkekotikamaa, lopettaa toimintansa. Ei kannattanut! Olen käynyt siellä pariin otteeseen ostoksilla aiemmin ja nyt loppuunmyynnissä tein tosi edullisia ostoksia. Osa tavaroista oli 80 %:n alennuksella ja loput oikeastaan 50 % alessa. Ostin sieltä vähän kaikenlaista. Esim. nämä huonekalut maksoivat 4.50, kun oikea hinta olisi ollut 22.50.
Mattoja ostin myös, ne oli puoleen hintaan.
Pikkutavaraa ostin monenlaista, kun eurolla sai yhdestä korista esim. koiria, maitokannuja, vaakoja ym. Säästö oli niissäkin huomattava. Tapetteja ostin myös kaikki loput, kun nyt sai arkin 0,40 eurolla, oikea hinta 4,70. Hamsterin vika taas yllätti, kun halavalla sai!
Sain tehtyä pojille joulukalenterit melkein valmiiksi, kun pakkailin niihin ostamiani pikkujuttuja ja mattoja. Onhan minun tehtävä pojille kalenterit, kun muuten he ovat naukumassa kateellisina, kun minä availen omaa minikalentreriani. Onneksi paketit on pieniä, niin saa ne hyvin piiloon.
Valmistuneista tuohitöistä tähän kuva puunkantokorista.

1 kommentti:

Iris kirjoitti...

Sinulla on upeitä tuohitöitä ja tuo kontti on aivan mahtava. Ostoksesi ovat hienoja, olet ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan.