1. marraskuuta 2010

Halloween-swap

Osallistuin Kaisankulmassa Halloween-swappiin ja sain tänään kirjeen, jossa oli kolmen vaihtarin paketit. Olipa jännittävää avata niitä. Hieman oli muutamat massajutut kärsineet matkassa, mutta se ei onneksi pakettien ihastelua haitannut. Kaisankulman Kaisalta tuli kiva kortti ja pieni paketti.
Pussillinen varmaan Halloween-kurpitsan siemeniä, karkkikeppejä ja pieni kurpitsakori, jossa oli jotain todella mielenkiintoista. Tarkemmin kun katsoi niin sieltä löytyi pääkallo kepin nokassa, huulet ja oi mitä ällötystä; sormenpätkiä! Aivan ihanaa minityötä, kiitos Kaisa!

Seuraavassa paketissa oli tapahtunut hieman katkeilua ja liimasin toisen kurpitsan takaisin paikalleen ja toiseen varrenpätkän paikoilleen. Puutarjottimelta löytyi Halloween-herkkuja; kurpitsoita, karkkikeppejä ja luurangon käsivarsi. Pikkuisessa aavemukissa oli vielä tikkareita. Kiitos kovasti Kaisa Miltonia!

Kolmas paketti sisälsi Halloween-aiheisen taulun. Nyt olisi materiaalia vaikka Halloween-boxiin, kun vaan ehtisi tekemään. Tahtoo vaan olla runsaudenpula noissa ideoissa. Kiitos kivasta taulusta Susali!

Tänään ruokakaupassa käydessä huomasin hyllyn, jossa oli kaikenlaista Halloween- kamaa. Silmiin osui luurankoja. Ostinpa meillekin luurankoja. En tiedä mihin ja milloin käytän, mutta niitä ainakin nyt on. Kummaa hamsterin vikaa....

Kuvien lisääminen ei näköjään onnistu tuota ensimmäistä lukuunottamatta, jumissa jotenkin ohjelma. Koitan lisätä kuvat huomenna uudelleen. Sain lisättyä kuvat tänään, mutta kovan työn takana se oli. Jotain kummaa siinä nyt on, kun se ei anna lisätä kuin yhden kuvan kerrallaan.

Ei kommentteja: