28. marraskuuta 2010

Viimeiset paketit

Nyt on lähtenyt ja huomenna lähtee vielä viimeiset kalenteripaketit. Ensimmäisethän mulla oli lähdössä jo aika aikaisin ja sitten tämä viimeinen tietysti ihan viime tipassa. Hajontaa löytyy siis. Mutta kohta se siis alkaa, kauan odotettu joulukuu! Vielä en ole päättänyt miten laitan paketit esille, johonkin koriin vai naruun roikkumaan vai miten!Kyllä sekin tässsä parin päivän aikana varmaan selkiytyy.
Tässä Jarmiinalle lähteneet paketit.

Tässä on ollut kaikenlaista sutinaa, Naisten messuja, näitä kalenterijuttuja ja nyt pitäis ahkerasti vielä pakatakin. Meillä on muutto edessä kuukauden päästä ja pakkaaminen on ihan alkumetreillä vielä. Onneksi muuttomatka on varmaan lyhyin mahdollinen, eli samassa kerroksessa vastapäiseen asuntoon. Mutta kun on tuota hamsterin vikaa, niin kamaa riittää. Huomenna laitan postiin viimeisen joulukalenteri kirjeen ja siinä paketit Tiina H:lle. Jos vaan posti toimii niin kuin pitää, niin paketit ehtii ajoissa perille. Tällaisia on sinne päin menossa. Ylläripakettikin on mukana!

Mulla on nyt viime päivinä neulepuikot kovasti viuhuneet. Neulon nallepuutarhaan "lunta", koska ajattelin tehdä siihen talvisen maiseman. Nalleille pitäisi kai tehdä myös talvivaatteet, jotta tarkenevat lumessa peuhata. Joten lankojen parissa taitaa vierähtää tovi jos toinenkin. Pitää kai tilata ohuita puikkoja, ettei kauheen paksuja vaatteita tule tai siten pitää ne virkata. Katsotaan nyt miten homma etenee.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Eilen tuli paketit ja avasin jo sen yllärin. Kiitos! Hyasintti on ihanan värinen ja juusi vaaleanpunainen on mun lempijoulukukka. Tuli siis avattua paketti juuri ja juuri 2. pvn puolella :-)