6. maaliskuuta 2011

Sänkyjä, sänkyjä

Huonekalutehtaalla on oltu nyt ahkeria ja vuorossa on ollut sänkyjen tekoa Kaurismäkeen. Ensin valmistui lapsosille omat sängyt molemmille. Harkitsin ensin kerrossängyn tekoa, mutta ajattelin sitten olevan parempi jos molemmilla on omat. Käytin sänkyjen päädyissä viuhkasta leikkaamiani osia. Muuten sängyissä on käytetty sytyketikkuja, jätskitikkuja ja kahvitikkuja. Lasten huoneeseen kudoin eilen maton ja väreinä on sellaisia värejä, joita aion muutenkin huoneessa käyttää.
Vanhemmille tuli yksinkertaisempi sänky. Tai ainakaan koristeluja ei vielä ole. Kaikki sängyt aion vielä maalata ja parisängyn päädyt ehkä koristella jotenkin. Sytyketikut ja jätskitikut on vanhempienkin sängyissä materiaaleina. Vanhempien sänky tulee olohuoneeseen, joten jonkunlainen sermi tai kirjahylly tulee näkösuojaksi heille.

Olen vieraillut erilaisilla Sylvanian family -sivuilla ja siellä huomasin, että kauriit eivät olekaan kauriita vaan poroja, reindeer. En kuitenkaan aio muuttaa heitä poroiksi ainakaan vielä. Voisihan talo muuttua sitten vaikka tunturimajaksi tai tunturituvaksi. Täytyy pohtia asiaa. Perheenjäsenten nimet ovat isä-Cameron, äiti-Rowena, poika-Buck ja tytär-Juniper. Vielä voisi tulla vauvat Charlie ja Bonnie, mutta en tiedä saako heitä mistään Suomesta vai onko harkittava tilausta Englannista.

1 kommentti:

Mare kirjoitti...

Täällähän tapahtuu vauhdilla asioita. Oikein passelit sängyt ilmaantunut lastenhuoneeseenkin, muusta puhumattakaan.
Kaurismäessä tietenkin asuu kauriita! Ja kyllä asukkaat taitavat luoda vähemmän mielikuvaa porosta ainakin minulle. Kaipa ne joitakin serkkuja toisilleen ovat. Niin tai näin niin hyvän kodin ovat saamassa :)