25. maaliskuuta 2011

Unohtunutta, huutoja ja löytöjä

Ihmisen mieli on kummallinen, kun ihan noin vaan autuaan tietämättä unohtaa asioita. Tilasin jo aikoja sitten Sinellistä jotain juttuja (en muista enää mitä) ja sieltä jäi jälkitoimitukseen puisia pikkujuttuja nukkikseen. Tänään sitten ihmettelin, että mitähän mulle tulee Sinellistä, kun kuori oli eteisessä odottamassa kotiin tullessa. Ajattelin jo, että oonko voittanut jotain vaikka jossain arvonnassa! No tällainen sisältö kuoressa oli.
Jotkut saa jäädä puun värisiksi ja toiset saa varmasti väriä pintaan.
Muitakin ostoksia on sitten tullut tehtyä. Huutonetissä olen vieraillut viime aikoina ahkerasti (etsimässä Star wars- juttuja pojille). Olen sitten tiiraillut myös nukkisjuttuja ja muutakin sieltä. Tässä yksi saalis, Fimoa ja kasvimatskua. Näistä viherjutuista saa hyvin täytettä edellisen kuvan maljakoihin ja ruukkuihin. Ja Fimosta on jo pitkään ollut mielessä tehdä Barbapapa ja muut perheenjäsenet nukkislelukoossa.

Kirppikset on taas myös kierretty ja muutamia löytöjähän aina tulee tehtyä. Tässä näytillä muutamat jutut.
Ensin vaikka astiaosastoa. Pikkukannu, jossa kansikin tallella ja lautaset, joita voi käyttää tarjoiluastioina.
Ja jokaisessa nykyaikaisessa kodissahan täytyy olla myös Tupperwaren astioita (sanoo entinen Tupperin myyjä!). Niitä sattui löytymään ihan kolme kulhoa kerrallaan.

Pääsiäinenhän tulee taas ja joka vuosi, niin sitäkin ajatellen yhdessä pussissa oli muutama posliinieläin. Pupuja ja ankka.

Samaisesta pussista pupujen, ankan ja posliiniastioiden kanssa löytyi tällainen sekalainen seurakunta. Ehkä niillekin paikka jostain vielä löytyy (sanoo hamsteri).
Pinssit päätyy poikien kokoelmiin, keskellä olevasta nallejutusta voi tehdä jääkaappimagneetin ja sitten jää kala ja tuo lehmä kastelukannu kädessään. No saa nähdä...
Vielä pikkupussi, jossa oli puukenkiä. Ainahan sitä puukenkiä tarvitaan!

Tervetuloa lukijaksi Narina näpertää!

2 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Paljon oletkin hamsteroinut. Astiat varsinkin viehättivät silmää. Sinellin puuosia on minullakin, runsas tarvikepussi ei millään meinaa kulua ;)

anneve kirjoitti...

Onpas varsinainen aarrelasti!
Ihania löytöjä ja "unohduksia".