3. huhtikuuta 2011

Munatalo ja uusin Lundby

Munataloa sain eilen ja tänään taas vähän eteenpäin. Sisäseinät on maalattu helmiäiskeltaisella ja takaseinään on tehty ikkuna-aukko.
Lattian teko olikin jo sitten hieman haastavampaa. Miten saada juuri oikean kokoinen pala leikattua lattiaksi. No monta kertaa sai palaa pienentää ja viimein lattia oli aika lailla oikean kokoinen. Lattiaan tuli puupinta (tulostettu kuva) ja ruskeaa paperinarua "listaksi". Ankkaemo on heittänyt vähän liian ison mekon pois ja odottaa sopivampaa asua vaatturilta.

Tässä emo ja poikanen vielä tutkailemassa tulevaa kotiaan. Lattia ei ole suorassa niin kuin kuvasta näkyy, mutta eihän talossa ole seinätkään suorassa.

Huusin joku aika sitten Huutonetistä meille kolmannen Lundbyn. Nyt pienempi poikakin sai omansa. Tähän tosi edulliseen huutoon (5 e) tuli mukaan vähän huonekalujakin. Remonttiin joutuu tämäkin talo, mutta runko on kunnossa.
Kattoremontin joutuu myös tekemään. Missä lie myrskyssä katto on joutunut aika koville.

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Tästä munataloprojektista tykkään erityisesti, ihastuttavan mielikuvituksellinen ja satumainen idea! Hauska nähdä millainen siitä tulee :)