22. huhtikuuta 2011

Naulakko ja kartanon sisustusta

Ensiksi tässä kuvaa niistä harjakoteloista, joista olen tehnyt laukkuja. Nehän on siis Jordan hammasharjan mukana tulevia matkakoteloita. varmaan hyviä varsinaisessa käytössäänkin, mutta erinomaisia laukkuina. Niitä saa eri värisinä ja on kiva, kun laukun voi avata. Ja hammasharjahan täytyy uusia silloin tällöin, joten uutta materiaalia tulee. Voi suositella sukulaisillekin Jordan hammasharjoja!!

Ahkeroin eilen ja tänään naulakon parissa. Olin joskus ottanut lehdestä kuvan 1:1 koossa olevasta samanlaisesta naulakosta. Ja nyt oli aika tehdä sellainen Kuononpään kartanoon. Naulakko on tehty kokonaan paspis-pahvista. Se liimaantuu hyvin ja sitä on helppo leikata saksilla. Sain tehtyä jopa aukeavat laatikotkin. Olenkin oikein tyytyväinen tulokseen.

Istuintyynyt on tehty softiksesta. Siitä ajattelin tehdä myös liukureita, vaikka talvi on jo ohi. Tässä vielä naulakko kartanon eteisessä omalla paikallaan.


Samalla, kun kuvasin eteisen, tuli kuvattua muutakin. Kylpyhuoneeseen olen laittanut ostetut kalusteet. Nyt pitäisi vaan asetella kaikki pikkutavarat, matot, pyyhkeet ym paikoilleen.

Olohuoneessa on sohva, pöytä, jakkara ja pönttöuuni. Kaakeliuunia olohuoneeseen en ole vielä aloittanut, joten tuo saa palvella sen aikaa. Luukku pitäisi saada tehtyä tuohonkin. Pöydällä on pieni ritaripatsas, joka on ostettu Olavinlinnasta. Sopii kartanonherran sisustukseen.


Edellisessä postauksessa olevat valokuvat olen saanut kopioituna, joten en tiedä mistä ne alunperin on peräisin.

3 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Hianoa on! Taideanpa minäkin vaihtaa hammasharjamerkkiä ja tehdä vanhoista vaikka juuriharjoja Mattilaan.

Iris kirjoitti...

Tyylikäs naulakko! Seuraavaksi hommaan myös Jordanin.

Mare kirjoitti...

Pääsiäisen onnenhiput,
puput, munat, ruohot, tiput.
Tulppaanin väri ja auringon valo
ja keväinen ajatus jalo.

Hammasharjan vaihtoviikot onneksi jo pian lähestyvät.

Hyvää Pääsiäistä!