22. toukokuuta 2011

Kirppiksellä Sulkavalla

Sää suosi meitä kirppiksellä eilen. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja tuuli. Oli siis lämmin, mutta ei liian kuuma. Auringon paiste kyllä jätti jälkensä myös minunkin nahkaani, nyt punoittaa muutama paikka. Myyjiä oli paikalla ihan mukavasti ja ostajiakin kävi. Kaikkiaan tapahtuma oli mielestäni oikein onnistunut. Tässä näkymä pöydästäni yhteen suuntaan.
Viereisessä pöydässä oli Tiina myymässä omia ihania keramiikkajuttujaan, pitsiliinojaan ja muita minejä ja kirppistavaraa.

Tiinalta löysin pojille pyssyt.
I found couple of revolvers to my boys at Tiinas table.
Krizze Doloreksesta oli myös paikan päällä. Ostin häneltä listoja, nauhoja ja liimaa. Tässä vähän ostoksia.
Ihanan pienen keramiikkakannun ostin Tulitikkutytöltä. Tuo on kyllä SÖPÖ!
This little ceramicpot I bought from Tulitikkutyttö. It is so CUTE!

Oma pöytäni näytti tältä. My table looked like this.

Kuononpään kartanon väki oli päässyt mukaan matkaan ja näyttivät nauttivan olostaan.
Here is the Muzzletip manors family enjoying the sunshine with me in flea market, where I was selling my minis and jewellery.

Minua vähän huvitti oma budjettini. En ollut suunnitellut ostavani paljoakaan, mutta lopulta kun tarkistelin rahojani, niin taisin jäädä 6 e miinukselle. Ostoksia tein lopulta aika paljon, mutta rahaakin oli tullut, joten ei ollut hukkareissu puolin eikä toisin. Sainpa ostettua Lundby-alakerrankin, josta olin jo vähän haaveillut. Siitä ei vielä ole kuvaa, mutta kuvailen kunhan ehdin. Siitä taitaa tulla Kaurismäkeen alakerta, eipä tarvitse isän ja äidin nukkua olohuoneessa.

Wellcome my new follower Pepi Hellin!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kylläpä oli sotkuinen tuo mun pöytä :-)
Kiitos kovasti taas kerran seurasta ja piristeestä. Lauantaintaita muistellessa taas jaksaa pitkälle ...

Piikko kirjoitti...

Näyttääpä hauskalta! Ja sääkin taisi suosia kirppistänne:D Onneksi Tiina ehti tänne meillekin kirppistelemään. Terkkuja, piiko