9. toukokuuta 2011

Kukat, kengät ym.

Tänään tuli vietettyä aikaa kotona sairaan lapsukaisen kanssa ja sain muutamia juttuja viimeisteltyä valmiiksi asti. Posti toi nimittäin Doloreksen tilauksen ja sieltä löytyi pyöreää peiliä ja oasis-sientä kukille. Ensiksi esille kukat kivimaaliruukuissaan.
Today I spend time with my sick child and got some items ready. The postman brought a package from Dolores and there was round mirror and the oasis for the flowers. Here are the flowers in their sandpaintpots.

Eilen tein nallerouvalle punaiset nahkakengät. Ne ovat todella yksinkertaiset. Ensimmäiset kenkäni. Jotain viimeistelyä ne vielä kaipaavat, kunhan keksin mitä.
Yesterday I made for the bearmom a pair of red shoes. They are really simple and my first pair. They need something... but what?


Kieputtelin eilen myös telkkaria katsellessa velhon hatun. Sitäkin olen miettinyt jo pitkään ja viimein sain sen tehtyä. Ei minulla kyllä ole velhoakaan, mutta nyt on ainakin hattu.
Yesterday I also made a wizards hat. I have been thinking it very long time and now I made it. But I don`t have a wizard!


Vielä viimeisenä kuvaa peileistä, jotka viimeistelin tänään. Niistä puuttui siis peilit ja nuo mosaiikit. Pohjat oli valmiina. Noita voisi tehdä lisääkin. Jätskitikut ja kahvitikut käyttöön vaan.
And last is a picture of mirrors, which I finished today. There was only the background, now I got the mirrors and mosaiks in place. I may do those more. They are made from icegream and coffeesticks.

3 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Jotain hyvää on siis lastenkin sairastamisessa ;D Hurjasti olet saanut aikaan, nallukan kengät on aivan suloiset!

NarinaNäpertää kirjoitti...

Ihania kukkia olet "purkittanut" :)

Ja hattu sekä kengät ovat myös aivan ihania.. Ehkä pieni kukka, rusetti tai solki somisteeksi.. Kenkien väri on tosi upea ^ ^

Touho kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja löysin upean kartanon ihanine asukkaineen. Tulen toistenkin! :)