21. kesäkuuta 2011

Alkaa olla valmista

Pojan Lundbyn remontti alkaa olla valmis. Kaikki muut huoneet on nyt tapetoitu ja lattiat laitettu paitsi tuo ala-aula. Sinne hän ei halunnut uusia tapetteja ja lattiakin kelpaisi hänelle (minulle ei). Katsotaan nyt muuttuuko mieli tai löydetäänkö jostain samanlaista lattiapäällystettä. Tuo nykyinen on vähän kulunut. Tässä kuitenkin keittiön uusi ilme.
My sons Lundby is nearly finished. Only the hall in downstairs is remaining as it is. He don`t want any new tapestry or floor there ( I would like to). Here is a picture of the kitchen.
The bathroom is ready too. He wanted there a light-colored floor.
Kylpyhuone on siis myös valmis. Sinne poika halusi vaalean lattian, kun seinätkin on aika vaaleat.

Tässä vielä kuvat talosta ensin toisesta reunasta ja sitten toisesta. Here is pictures of the house, first the other edge and then the other.

Katto pitää vielä laittaa, kun siinä se pinta on ihan repaleinen. Pitäisi vaan löytää sopiva kattomateriaali siihen. Siinä on nyt paperi, joka esittää kattotiiliä.
The roof is also one thing to put in order. It is now rather ragged. I have to find a suitable material for it. There is now a paper, which looks like rooftiles.

1 kommentti:

MarEve kirjoitti...

Kylläpä olette laittaneet tuulemaan, kun remontti on edistynyt niin nopeasti. Hyvältä näyttää.