22. kesäkuuta 2011

Jälleen en voinut vastustaa

Minut pitäisi pitää poissa lelukaupoista ja leluosastoilta. Mutta kun pojat minut sinne aina välillä vievät, niin sitten käy näin. Tänään en voinut vastustaa näitä.
It would be better, that I dont go at all in toyshops. But my boys take me sometimes there. Today I could not resist these.

Pandat niin kuin ne mangustitikin on mun suosikkieläimiä. Ja kun nämä pandat oli kaupassa tosi hyvässä tarjouksessa, en voinut vastustaa. Ja saman tien ostin myös pöydän ja tuolit. Nekin sai halvalla.
These pandas and the mangusties are my favourite animals. And the pandas were so cheap that I could not resist them. And I bought the table and chairs too.

Kuvien lisääminen ei jostain syystä onnistu millään. Lisään kuvat kunhan homma taas toimii.
I can`t put the pictures now, but I will do it later.
Nyt sain kuvatkin liitettyä mukaan.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onko sulla IE? Mä vaihdoin Mozilla Firefoxiin ja toimii paremmin. Kun kirjaudun sisään niin poistan ruksin siitä Pysy kirjautuneena sisään. Kun liität kuvia tai kokonaisia tiedostoja, mulla ei ainakaan ensin näkynyt kuvaa siellä, mutta eilen alko näkymään. Mutta jos sulla ei näy kuvaa, niin liitä vain ne valitut kuitenkin, blogissasi ne kuvat näkyvät kuitenkin oikein.
terkuin jaana

Tilkkutiina kirjoitti...

Eihän tuollaista söpöä panda perhettä voi kertakaikkiaan jättää kaupan hyllylle juhannuksen viettoon :)Ihana ostos! Hyvää juhannusta :)

Tiina kirjoitti...

Ihana uusi perhe! Nyt sitten on talohankinta edessä :-)
Rentouttavaa juhannusta!