27. helmikuuta 2010

Susanna sisustaa

Tänään sain inspiraation tahdä Susannan yksiöön jääkaapin ja hellan. Ne on ihan yksinkertaiset pahvista taitellut jutut. Valmiita printtejäkin olisi ollut, mutta ne oli väärää kokoa. Noista nyt ehkä tuli hieman liian pienet, mutta eipä boxikaan kovin suuri ole. Tässä hella ja jääkaappi.
Tiskipöytä on varmaan seuraavaksi työlistalla Susannalle, mutta sen suunnittelu on vasta alussa. Haluaisin siihen tehdä tiskialtaan tai kaksi, mutta materiaali on vielä auki. Ja boxin pienuuskin asettaa omat hankaluutensa, mutta muhitellaan asiaa.

Kirjahyllyn olen tehnyt jo aiemmin, mutten ole saanut kuvattua sitä . Nyt sain siihen vähän kirjoja, astioita ja koriste-esineitä esille, joten kuvasin samalla myös sen.

Tässä vielä koko yksiön huoneen puoli nykyisessä tilassa. Kylppärissä ei ole tapahtunut mitään, mutta hiljaa hyvä tulee. Olen ollut sairaana ja lapset myös, joten mineilykin on ollut hyvin vähäistä.

2 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

ivasti oot saanu susannan boxia laitettua,onk jotai vinkkejä miten hella,lavuaarin ja tiskiltaan,niiku balsasta.Onks jotai ohjeen tapaist?Nii juu kyllä ne tavarat nopeasti paikkansa löysi...Ja se peili...<3 se oli just mun näkönen.Onks se jostai meikkiboksista tai vastaavasta?Siis ihan mielenkiinnosta...

Tiitu kirjoitti...

Jeps,täytyypi ksttella...