28. helmikuuta 2010

Uusiokäyttöä

Tänään tuli käytettyä uudestaan yhdet nappikuulokkeet. Sellaiset löytyi ylimääräiset ja olin nähnyt yhdessä blogissa hyödynnettävän niitä. Tänään siis Susannalle syntyi suihku. Suihkun suutinosa on tehty siitä kuulokeosasta. Sehän on kuin ilmetty iso esikuvansa. Suuttimen reiätkin on valmiiksi olemassa. Suihkun pidike ym. on tehty alumiinilangasta. Samoin suihkuverhon tanko on siitä. Suihkuverho on ohutta roskapussia, joka on kiinnitetty tankoon pienenpienillä korurenkailla. Oli muuten nakkisormiselle aika tiukka paikka. Aikaa kului ja vähän hermojakin, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Ja vielä tanko on kiinnitetty seinään hakasen vastakappaleella.

Nappikuulokkeissa oli muutakin käyttökelpoista. Nimittäin se puhelimeen pantava pää on ihan kuin pora. Vai mitä sanotte!
Pistokkeeksi on laitettu helmi ja siihen ne piikit tuikkukynttilän alumiinista. Kyllä tällä poralla kelpaa miesten porailla.

Ettei ihan miehisiin porauksiin ja suihkun asennuksiin menisi koko postaus, niin tässä vähän naisellista pulloarsenaalia.

3 kommenttia:

Maaru kirjoitti...

Moikka! Joo, meilläkin vanhojen jouluvalojen osa pääsi poraksi =) Laitan sulle nuo luukut 5, 11, 15 ja 20 joulukalenteriin.

Tiitu kirjoitti...

Noi on niin ihanat noi sinertät putelit.Miten oot tehny ne??Ja sit ne laatat vessasuhkussa.mist oot ne ostanu???

Mare kirjoitti...

Täältä löytyi paljon hauskoja ja luovia ideoita! Eksyin tänne surffatessani nukkekotisivuja. Hyvää kevättä!