20. helmikuuta 2010

Valokuvausta ja vihdoin valmistunutta

Sain tänään tehtyä muutaman jo kauan valmiina olleen taikataikinaleivonnaisen valmiiksi. Siitä sitten tuli mieleen, että olisi kiva kuvata niitä nukkekotimaisessa ympäristössä. Tämä taas johti siihen, että minä tein sellaisen kuvauslavasteen, tai paremminkin seinät ja lattian. Tapetoin sen oikeilla tapeteilla ja seuraavan hankinnan myötä kuvaaminen on entistä mukavampaa.
Ai siis mikä se on. No kamerajalusta tietenkin, sellainen jonka saa väännettyä eri asentoihin. Nyt on helpompi saada tärähtämättömiä kuvia. Kamera vaan kierretään jalustaan kiinni ja ei kun kuvaamaan. Ihastuin siihen heti. Ja halpakin se oli, Anttilan tarjouksesta hankittu. Tässä vielä jalusta suoremmassa.

Leivoin joskus taikataikinasta juttuja ja tässä tarjolla viipurinrinkeleitä ja sitten pullia.

Kuvaaminen oli jalustan kanssa niin kivaa, että kuvasin vielä aivan keskeneräisen lipastonkin. Laatikot eivät ole avautuvia, niistä puuttuu vetimet ja maalauskin puuttuu vielä.

On se kivaa kun saa iloita tuollaisista pienistä asioista. Nyt pitäisi ruveta ahkeroimaan tuunausnukkea valmiiksi. Vielä puuttuu vähän. Vaatetus on vielä vähän kesken, mutta muu rekvisiitta on jo valmiina. Meinasin massailla tänään, mutta taitaa jäädä huomiseen. Kovasti olisi taas ideoita.

1 kommentti:

Villiviini kirjoitti...

Sepä se, saa nauttia tämmöisestä pienestä höpsötyksestä! Minulla on myös tänään ollut nukkispäivä. Siirsin juuri muutaman kuvan kamerasta.