3. elokuuta 2011

Koreja - Baskets

Pikku koreja on syntynyt lisää. Niin siinä taitaa aina käydä, että kun niitä alan tehdä, niitä sitten tulee pitemmän aikaa. Vielä edelleenkin tuon tasaisen reunan tekeminen on minulle vaikeaa. Sitä pitäisi kai vain opetella lisää. Mutta välissä pitää aina tehdä pari tuolla väkäreunalla.
Little basket again. It is so, that when I start doing those baskets, I must do them again and again. It`s still hard to do the straight brim. I have to learn it more, but it takes at least couple baskets with that other brim first.

TERVETULOA uudet lukijani Emma, Patrizia ja Beatriz Fernandez!
WELLCOME my new followers Emma, Patrizia and Beatriz Fernandez!

6 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Ihan tasaiseltahan tuo yläreuna näyttää. ja korit ovat niin hienoja. onneksi omistan yhden tuommosen.:D
terkkuja, piikko

Hilsu kirjoitti...

Hei!
Tosi kauniita koppia!
Minulla on myös ongelmia tasaisen kanssa, jotenkin se mielellään vinksahtaa seuraavaan kerrokseen.
Jossain neuvottiin piirtämään taitekohtaan viiva, ettei punoessa eksy väärälle kierrokselle. En minä sitä ole malttanut tehdä, mutta kyllä se varmaan kannattaisi...
Mistä materiaalista olet näitä valmistanut? Väri on het just nappiin!

Tuikku kirjoitti...

Kiitos vaan kehuista. Ongelmana minulla tuossa tasareunassa on sen lopussa. En meinaa saada niitä viimeisiä suikaleita mitenkään oikeisiin kohtiin. Tuo viivan teko voisi olla myös avuksi, että saisi tasaisemman reunan. Täytyy kokeilla. Teen "tuohen" kopiopaperista, jonka päällystän toiselta puolelta maalarinteipillä. Sitten maalaan molemmin puolin akryylimaalilla. Sekoitan valkoista ja ruskeaa ja hieman tummemmalla koitan sutia sinne tänne, niin tulee sävyjä.

carmen kirjoitti...

preciosas!

Hilsu kirjoitti...

Tuo teipin käyttö antaa varmasti sopivasti kestävyyttä. Pelkkä paperi, vaikka vahvempikin, tahtoo käydä punoessa liian pehmeäksi.

Kiitos vinkistä!

Beatriz Fernández kirjoitti...

Preciosas!!!
Saludos. Beatriz