7. elokuuta 2011

Sängyt valmistuivat - Beds are ready

Minullahan on ollut Kaurismäen väen sängyt tehtynä jo pitkään ja nyt sain ne maalattua. Ajattelin, että aloitan Kaurismäen sisustamisen lastenhuoneesta. Sinne voisi olla matskua ehkä hyvin jo valmiina, kun alkaa kaivella laatikoitaan. Eli sängyt on nyt maalattu ja yöpöydät lapsille tehtynä. Tytär halusi marjapuuron värisen sängyn ja poika vihreän.
I have long had the beds of Deerhill ready and now I painted them. I thought to begin the decor at the
childrens room. I have all kinds of material ready to the room. Now the beds are ready and the bedside tables too. The girl wanted pink color and son prefer the green color.


Tässä kaikkien sängyt yhdessä.
Here´s all the beds together.
Tein pojalle pyynnöstä kirjoituspöydän. Sekin oli maannut pitkään keskeneräisenä. Vielä puuttuu maalaus. Hän haluaa siitä puunvärisen.
I made a desk to my son. It was also been long forgotten. Paint is still missing. He wants it to be brown.
Kävimme poikien kanssa eilen Visulahdessa. Matkamuistomyymälä on tietysti aina tsekattava. Löysinkin sieltä hienot saappaat. Ne oli avaimenperässä.
We visited Visulahti yesterday. Souvenirshop is a place where is allways something nice. I found boots for me. It was a key fob.

3 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Kivat sängyt ja koulupöytäkin on nyt valmiina koulunalkua varten. Kengät on kyllä oikein 'minisilmä' löytö! Tosi käheet!Ü

anneve kirjoitti...

Mukavan iloiset sängyt olet tehnyt.
Ja nuo saappaat onkin makeat!

Merja kirjoitti...

ihanat sängyt!onko joulukalentereja kellään tänä vuonna blogeissa?