21. elokuuta 2011

Sekalaista hommaa - Many kinds of jobs

Olen tehnyt muutamia puolivalmiita juttuja valmiiksi. Ensiksi maalasin "ikkunaluukut" turkoosiksi, että sopivat Turkoosiin tuulahdukseen.
I`ve made some half-finished things ready. First I painted window shutters turqoise, so they match to Turqoise breath of air.
Seuraavaksi kokosin kaappikellon, jonka löysin paketissa kerran kirpputorilta. En halunnut siitä niin tummaa, kuin sen paketissa oleva kuva oli, vaan maalasin sen vesiväreillä vaaleaksi. Ajatuksena oli laittaa se Kuononpään kartanoon, mutta sinne se olikin liian korkea. Täytyy kartanoon tehdä itse kaappikello, kun nyt on hyvä malli.
Then I build up a grandfathers clock, which I found one day in flea market. I painted it light broun. It didn`t fit in Muzzletip manor, it`s too high. I think I make there a clock too. Now I have a good model.
Ystävät muistavat myös harrastukseni ja eräs heistä oli löytänyt kirpputorilta keittön kaapiston osan. Taitaa olla Lundbyhyn sopivaa. Kaapeista puuttui ovet ja hellasta luukku. Tein ne. Kaakelit kaappien väliin puuttuu vielä, kun poika ei osannut päättää millaiset haluaa. Kuvat ennen ja jälkeen.
My friends remember my minihobby and one of them found at flea market a kitchen cupboard. It fit to Lundby. Doors were missing and the oven door too. I made them.  The wall between the cupboards is still missing, because my son cannot deside the look of the "tiles". Pictures are before and after.3 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Joskus on oltava myös sekatyömiespäiviä ja jatketaan vanhat hommat loppuun. Ja joskus alotetaan monta uutta yhtäaikaa...;D ja sitten on taas luvassa sekalaista hommaa.
Hieno ikkunaluukku tulossa Tuulahdukseen ja kellosta tuli oikein hyvän värinen.
Kivoja kavereita, kun tuovat tuommosia tuliaisia.:)

Merja kirjoitti...

varmaan on jotain vanhaa lundbyn keittiösarjaa :)

aino kirjoitti...

Heipä Hei ja kiitokset kun löysit taas tien Ainukkaan. Sinulla on paljon mielenkiintoista löytöä ja juttua täällä. Tuo kaappikello on mielenkiintoisen näköinen. Toivotttavasti minunkin nukkekotijutut taas saisivat vähän uutta virikettä syksyn myötä. Ei sillä, kyllä minä kirpputoreja kierrellessä pidän silmäni auki nukkekotijuttujen suhteen. Mukavia myöhäiskesän päiviä sinulle.