8. lokakuuta 2011

Kurssin satoa - Made in birch bark course

Tänään oli viimeinen tuohityökurssipäivä. Vielä olisi voinut jatkaakin, mutta nyt on ainakin kaikki perusasiat opittu. Ehkä ensi vuonna uudestaan, jos kurssia järjestetään. Viimeisimmät opettelemani asiat olivat korin reuna, missä on vuorotellen suoraa ja sahalaitaa, tuohitähti ja ruusu. Tässä tuotoksia.
Today it was the last day of the birch bark weaving course. Now I have learned the basics. Maybe I enter next year if there is a similar course. The last things I learned was the edge, that have straight and serrated edge, birch bark star and rose. Here are some of them.
Kuononpään kartanon ruova saa korin vaikka pyykkikorikseen. Tähdistä suuremmat on aitoa tuohta, samoin kuin kori ja pienempi tähti paperia. Bear mother gets the basket to her laundry. Bigger stars and basket are real birch bark and little star is paper.

4 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Hienoja korinreunoja ja kauniita tähtiä, kerta kaikkiaan.:-)

Hilsu kirjoitti...

Hei Tuikku!
Tämä minimaailma on niin innostava, että ei malta jäädä sängyn pohjalle toipumaan ja suremaan surkeuttaan. On ihana nousta ja käyttää vähät voimansa vaikkapa punontaa opetellen! Tämä on terveellistä :))
Kiitos!

Sanne kirjoitti...

Kertakaikkisen hienoja tähtiä!

Mare kirjoitti...

No niin, täältä matkan päästä en kyllä mitenkään olisi ilman apuja päätellut mikä on tuohta, mikä ei. Taitavaa työtä ja kumarran syvään! Ja nyt kun hengitys on jo tasaantunut niin voin jatkaa matkaani...