23. lokakuuta 2011

Vierailulla Jyväskylässä - Visiting Jyväskylä

Tänään ajelin Jyväskylään nukkekotikerhoon opastamaan tuohitöissä. Vastassa oli monta innokasta oppilasta ja toivottavasti myös jotain oppia jäi mieleenkin. Muutama kori taisi tulla valmiiksi asti ja aika monta jäi kotiin lopeteltavaksi. Tuohityöt on aika aikaa vievää hommaa, eikä ihan kaikki ensimmäisellä kerralla varmasti jää mieleen. Koitan tehdä tänne blogiin jossain vaiheessa opastusta aiheesta. Tässä pari kuvaa "oppilaiden" töistä eri vaiheissa.
I was teaching birch bark weaving in Jyväskylä today. There was many eager students waiting and I hope some learning happened. Couple of baskets came ready and more of them are finished at home. It is rather time taking work and maybe in the first time it is hard to remember all things. Here is some pictures.

Mukavaa oli ja samalla sain vaihdettua Piikon ja Lorainnen kanssa joulukalenteriluukkuja. Kiva oli tavata "elävänä" näitä blogituttavuuksia, myös Tiina ja Hilsu olivat paikalla.
It was very nice to meet "living" blogfriends Piikko, Lorainne, Tiina and Hilsu.

4 kommenttia:

Hilsu kirjoitti...

Suuret kiitokset Sinulle osaavasta opetuksesta! Ja terveiset täältä tuvan pöydän äärestä, punonta jatkuu :)

Piikko kirjoitti...

Ihanaa kun pääsit kerhoon ja opastamaan meitä tuohenpunnonnan salaisuuksiin. Oli tosi mukavaa:)
Terkkuja, piikko

Lorainne kirjoitti...

Kiitos loistavasta opastuksesta ja pitkästä pinnasta! :D Koppa ei ole ihan vielä valmis, vielä riittää pääteltävää... Mutta kyllä se tästä.

Vaihekuvia odotellessa... Ei mitään paineita. ;)

Tuikku kirjoitti...

Mukavaa oli minullakin. Lorainne: vaihekuvia olen kovasti kuvannut. Sitten vaan puuttuu tänne koneelle saaminen ja teksti ja ohjeet kuviin. Siinä kai se suurin työ onkin. Tulossa kuitenkin on!