12. joulukuuta 2012

12. päivä

Tämän päivän vaihtokaverit ovat Jarmiina ja Sirkka.
Jarmiinalta sain kukkia ruukussa, piparipurkin ja pipareita lautasella. Piparilautanen päätyy heti jouluboxiin. Kiitos Jarmiina!
 Minä laitoin Jarmiinalle metallimatskua askarteluja varten.
 Sirkalta sain nalletaulun, joka menee Kuononpään kartanoon ja ihanan pikkukuusen laatikoineen. Kuusi päätyy varmaan jouluboxiin. Kiitos Sirkka!
 Minulta Sirkka sai pöytäliinan ja helmistä punotun kranssin.
 Jouluboxiin laitoin talvisen maiseman seinälle.
 Pikkuisessa kelkassa on kyydissä paketteja ja joulupaperia on vielä odottamassa lisää paketteja.
 Herkkupöytä on saanut monenlaisia herkkuja. On suklaakonvehteja, pipareita, piparikuusi ja  hedelmiä. Piparitalo on vielä kokoamatta laatikossaan. Kynttilä kauniissa tähtijalassaan ja hyasintti koristavat myös pöytää. Muutama astia odottaa vielä herkkujaan.
 Seinälle on laitettu kodikas ristipistotaulu ja joulukranssi.

 Toisella seinustalla takan vieressä on kortit kauniisti nauhassa ja lattialla komea "piparitalo" näytillä.
Jouluboxissa on paljon viime joulun kalenterista saamiani aarteita, joita antajat voivat tunnistaa omikseen. Tämän joulun luukuista löytyneitäkin siellä jo on. Lisää tulee vielä, kunhan saan takan korjattua ja vielä muutaman huonekalun tehtyä. Boxin laittaminen on ollut tosi kivaa puuhaa ja onneksi se jatkuu vielä varmaan jouluun asti.

Tämä Minitarinat -blogini täyttää tänään 3 vuotta! Ajatella, että näin pitkään jo tarinoita on tänne saanut laitettua. Mukavaa onkin ollut. Miniatyyreja ja nukkekoteja olen harrastanut nyt sitten 3,5 vuotta. Ja innostus jatkuu edelleen vahvana. Nyt odottelen 150:n lukijan täyttymistä ja sitten laitan pystyyn arvonnan 3. vuoden ja 150 lukijan kunniaksi. Kunhan vaan vielä kaksi lukijaa ilmaantuisi!!!

5 kommenttia:

AinoS kirjoitti...

Ihana tuo Joulu boxi jo nyt. Minäkin olen lukijasi vaikka olenkin vuodatuksessa blogin pitäjänä.

riSa kirjoitti...

No nyt puuttuu enää yksi lukija - huomasin, etten ollut lisännyt tätä blogia vielä lukulistalleni, vaikka sitä muuten seurailenkin. :)

Villiviini kirjoitti...

Onpa sinulle tulossa hieno jouluboxi.

Maria Ireland kirjoitti...

Your gifts are all beautiful. I love your Christmas roombox.
Hugs Maria

Maisa kirjoitti...

Kauniita lahjoja ja tunnelmainen jouluboxi!