9. joulukuuta 2012

9. päivä

Tänään olikin kirjallinen päivä, nimittäin molemmista luukuista paljastui kirjoja. Mariannen paketissa oli kolme nahkakantista opusta. Niitä voisi vielä jatkotuunata vähän, jos kultaista tekstiä laittaisi selkämykseen ja kanteen. Kiitos Marianne!
 Marianne löysi paketistaan pöytäliinan ja pyykkikopan.
 Anne Kreikasta osallistui myös kalenteriini ja hänen luukustaan tänään tuli siis myös kirjoja. Peppi Pitkätossu, muistikirja ja keittokirjoja ja oma reseptikirja.
 Lisäksi lähetyksessä oli jouluinen kynttiläkranssi ja minisimpukoita vadissa, terveisenä merellisestä Kreikasta. Thank you Anne from these lovely things!
 Anne sai luukustaan kaksi kultaista tammenterhokulhoa, mukin, kynttilöitä ja sammutimen ja tuohikorin.
 Jouluboxi edistyy pikku hiljaa. Olen saanut kattovalon paikoilleen (se on led-valokurssilla tekemäni lamppu). Matto sopi sävyiltään tänne ja kuustakin on alettu jo koristella. Siinä on lippunauhaa ja kultaista kimallenauhaa jo laitettuna.
 Kuusesta puuttui latvatähti, joten se piti askarrella heti. Metallilangasta vääntelin rungon ja siihen kieputin ohuempaa lankaa lisäksi.
 Sopii latvaan kuin nakutettu ja kuusikin mahtuu "taloon".
 Kuusen juurella on koristeita odottamassa laittajaa. On punaisia ja kultaisia palloja, vielä punaista nauhaa ja karkkikeppejä ripustettavaksi.

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Ihania tavaroita olet saanut ja myös antanut. Jouluboxisi rakentumista on kiva seurata :)

anna kirjoitti...

Hi!! I am glad you Liked all!!! Yours to me are also soo wonderful! Thnak you very very much!!

Siru kirjoitti...

Ihania tavaroita! :)