27. tammikuuta 2010

Massailua ja löytöjä

Tuntuu, ettei oikein mitään ole saanut aikaiseksi, mutta jotain kuitenkin. Vanhempi poika halusi ruveta massailemaan hedelmiä, niin samalla tein vähän itsekin. Kokeilin banaanien tekoa ja se onnistuikin ihan hyvin. Tein myös kurkkuja, mutta ne eivät ole ihan niin onnistuneita. Pojatkin tekivät niitä ja olivat hyvin tyytyväisiä tuotoksiinsa. On se mukavaa, kun meillä on samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Tässä osa minun tuotoksistani.


Ehdin viime lauantaina käymään kirpparillakin ja tein muutaman löydönkin. Ensin kahvimylly, jota pitää hieman tuunata. Siihen pitää jostain kehittää se veivi tuohon ylös, se puuttuu. Valamo-tarran aion poistaa. Alhaalla oleva luukku aukeaa, koska mylly on teroitin ja roskat saa pois tuolta luukusta. Tuosta saa hyvän perintökalun, jonkun kotiin.
Kun nyt joulusta on päästy ja kuusikin saatu kellariin, niin voi alkaa suunnitella pääsiäistä. Mietin tässä jo aiemmin tekeväni munan muotoisen talon ja siellä voisi asustella joku tipu tai muu. Munan ajattelin tehdä ilmapallon päälle paperisuikaleista liisterin tai liiman kanssa. Ja nytpä löysinkin sinne asukkaat. Eikä tainnu maksaa kun parikyt senttii. Ankkaäiti suloisen pienokaisensa kanssa.


Susannan boxi ei ole paljoa edistynyt, mutta kirjahyllyn olen saanut tehtyä. Siitä tuli hieman vino, enkä ole muistanut vielä kuvata sitä, mutta kunhan saan vielä jotain muuta tehtyä sinne, niin kuvailen sitten.

Nyt pitää hieman keskittyä tuunausringin tehtävään ja kylppäriswappiin.

1 kommentti:

Villiviini kirjoitti...

Tekisi mieli haukata noin hyvän näköisiä banaaneja! Massuilu on minulle vielä täysin valkea alue.