3. tammikuuta 2010

Pientä kamaa ja uuden boxin aloitus

Tässä lomalla ollessa on saanut tuherrettua kaikenlaista pientä. Ulkona on ollut kovat pakkaset, niin ei sinnekään ole ollut hinkua kellään. Olen tehnyt kirjoja lisää. Nämä ovat hieman ehkä isoja, mutta suunnitelmissa yhteen tulevaan boxiin. Käsitöitä harrastavalle ja työkseen tekevälle sekä sisustuksesta pitävälle. Vielä muutama kirja lisää täytyy tehdä.


Tein myös lehtiä samaiseen boxiin.


Huonekalujakin olen tehnyt muutaman, pienen. Pari hyllyä johonkin. Tänään sain ne maalattua. Ruskea hylly ei varmaan jää ihan tuollaiseksi, mutta en vielä ole keksinyt mitä sille tekisin. Joko lakkaa pintaan tai uusi väri tai jotain muuta. Vaaleansininen hylly tulee varmaan keittiöön, johon tulee muutakin vaaleansinistä.Sitten sain myös maalattua viinipullolaatikon sisältä pohjamaalilla. Siitä tulee yksiö nuorelle naiselle. Nainen on varmaan opiskelija, sairaanhoitoa tai lääketiedettä. Ai miksikö? Ainut vaate mikä nukella on, on tuo valkoinen takki ja sitä voi sitten hyödyntää myöhemmin, kun saa muuta vaatetta tehtyä. Viinipullolaatikossa pienempään osaan tulee tietysti wc ja isompaan huone. Ajattelin, että kannen voisi saranoida aukeamaan alaspäin, niin siihen voisi laittaa vaikka ruokailuruhmän ja muuta. Kun ne kiinnittää pohjaan kiinni, niin huone kivasti laajenee, kun "seinän" aukaisee.Mittakaava on pienempi kuin 1:12, mutta ei varmaan ihan 1:24. Jotain siltä väliltä varmaan. Asiaa selvittelin yhden ostamani Vespan avulla. Vespa on 1:18 ja nukkehan on juuri sopiva ajelemaan sillä, vai mitä.


Seuraavaksi onkin vuorossa asunnon tapetointi ja sitten kalusteiden ja kaiken muun tavaran teko.

1 kommentti:

aino kirjoitti...

Oletpa taitava. Minikirjoja pitäisi minunkin kokeilla tehdä. Siitä tuunausringistä, varmistaisitko mukaantulosi sähköpostiini (einontytar at suomi24 piste fi). Jos kaikki tähän mennessä kiinnostuksensa ilmoittaneet varmistavat mukaantulon, niin luulen, että voisin ringin aloittaakin helmikuulla.