15. tammikuuta 2010

Uusia asukkeja


Olen saanut hankittua pari uutta perhettä ja ne on molemmat niiin suloisia että! Vakavasti harkitsen kyllä tuon kaurisperheen laittamista Honkkarin taloon, mutta kunhan nyt saan talon ensin kasattua, niin päätän sitten asukkaat. Ja se vie oman aikansa, kun keskiviikkona sain sen lipaston ja nyt se pitäisi saada kasattua ensin, ennen kuin voi aloittaa nukkiksen kasaamista. Lipastossa on 12 laatikkoa, joten kasaamista riittää. Jos huomenna saisi vaikka muutaman laatikon kasaan. Vaihdoin työpaikkaa ja työtunteja on nyt enemmän, joten minityötunteja on luonnollisesti vähemmän.
Toinen perhe on vähän pienempi, vain yksi lapsukainen. Perhe on muutenkin reissussa vähän rähjääntyneempi, taitavat olla sukua Pekka Töpöhännälle kaksi heistä. Ja vaatteet on matkalla myös unohtuneet jonnekin. Silti aivan ihana myös tämä kissaperhe. Nämä perheet hankin Leppismummilta.


Olen neulonut muutamana iltana vähän mattoja, mutta en vielä ole saanut niitä kuvattua. Pehmeästä Novitan Jive langasta olen neulonut pieniä mattosettejä. Yksi isompi matto ja kaksi pienempää. Nyt on syntynyt jo vaaleansiniset, vaaleanpunaiset ja valkoiset. Sellaisia "karvalankamattoja".  Vielä olisi beige lanka odottamassa.
Ja lämpimästi tervetuloa kolmas lukijani Villiviini!

Ei kommentteja: