10. tammikuuta 2010

Tervetuloa lukijat

Ilokseni huomasin tänään, että olen saanut toisen lukijan. Nyt siis samalla kertaa toivotan molemmat lukijani lämpimästi tervetulleeksi lukemaan näitä juttujani, eli tervetuloa Hanna ja Maija. Toivottavasti viihdytte ja tietysti kaikki muutkin lukijat!
Olen tänään siivoillut ja järjestellyt paikkoja. Tuota askartelu- ja käsityömateriaalia kun tuppaa olemaan aika lailla, niin ei aina tiedä mihin niitä laittaisi. Ja kummasti sitä matskua vaan tulee jostain lisää koko ajan. Joten päätin hommata lisää säilytyskalusteita. Saan äidiltäni sellaisen seinälle kiinnitettävän hyllykön, jossa on kolme hyllyä. Se tulee työpöytäni yläpuolelle ja siihen tulee suuri osa minimatskuista. Sitten ostin eilen sellaisen apteekkarinlipaston tapaisen lipaston, jonne ajattelin sijoittaa lankojani ja kankaita. Ja lipaston osto on siitäkin hyvä, että saan sen päälle ainakin yhden nukkekodin. Sillä nyt alkaa olla jo aikamoinen hinku oikean nukkekodin laittoon, eikä vaan noiden boxien. Ajattelin siis aloittaa sen Hong kongista ostamani nukkekodin kasaamista. Siitä tulee luultavimmin karhuperheen talo. Isomman nukkekodin, sen jota rakennan alusta asti itse, säästän ihan ihmisnukeille.

1 kommentti:

Villiviini kirjoitti...

Sait jo kolmannenkin, kun niin nätisti toivotit etukäteen minut tervetulleeksi. Olen kyllä seurannut blogiasi jo ennenkin. Pohdin samaa säilytysongelmaa äsken itsekin.