7. kesäkuuta 2010

Kana-aitaus, Hencoop

Nyt kana on päässyt jo kokeilemaan ulkotarhaakin. Tarhan teko on poltellut jo monta päivää ja tänään päätin vaan jättää muutaman kotihomman tekemättä, siirtää siis ne huomiselle, ja jatkoin kanatarhan tekoa. Ostin koristekiviä, sellaisia pieniä ja ne oli pakattu sellaiseen verkkoon. Siitä sain kanatarhaan verkon.
Now the hen is testing hencoop. Building it was in my mind many days and today I just decide to do it. Although I had many other things to do, but they can wait tomorrow.

Nyt on molemmat sivut valmiina ja kuiviä heiniäkin on saatu kerättyä pojan päiväkodin pihalta. Passaa kanan nyt tepastella ulkona ja nokkia jyviä. Päätyaita on vielä kesken ja ajattelin tehdä siitä ehkä avautuvan. Toisaalta yläpuolelle en ajatellut laittaa verkkoa, niin että sitäkin kautta voi tietysti kanaa ja tulevia tipuja hoidella. Kukko on nyt hakusessa. Tietysti sitä voisi koittaa tehdä itsekin. Pitää miettiä. Toisen kanatarhan saan kyllä tehdä vielä, kun isompi poikakin ilmoitti haluavansa sellaisen.

The hen can now step outside and peck wheat. Both sides are ready and we also picked dry hay from my sons day-care center. Now we wait the chickens and the cock. Maybe I try to do the cock myself.


1 kommentti:

tilkkutiina kirjoitti...

Kylläpä on ihana :)