13. kesäkuuta 2010

Lahdesta innoitusta

Kävin vanhemman poikani kanssa Lahden minimessuilla. Pienempi jouduttiin jättämään kuumeen takia mummon hoiviin. Olipa mukava käydä ensimmäistä kertaa minimessuilla. Siellä oli tiivis (lue hikinen) ja innostunut  tunnelma. Oli kiva nähdä ihan livenä jo blogeista tutuksi tulleita ihmisiä. Ja ne minit, kylläpä siellä olikin monenlaisia taidonnäytteitä. Poika olisi halunnut vaikka mitä, mutta onneksi minulla oli budjetti, jonka mukaan osteltiin. Kaikki rahat kyllä menivätkin. Nyt vähän tiedän sitten suunnitella budjettia, jos suuntaan myöskin Forssaan. Sinne vaan on meiltä vähän pitempi matka. Ostoksia en tässä nyt ole kuvaillut, mutta innostus virisi kyllä mineilyyn tuon reissun jälkeen.
Niinpä vähän vääntelin tuoliaihioita samppanjapullonkorkin rautalangasta ja alumiinilangasta. Nämä tulevat pojille ja he halusivat nämä kultaisen värisinä. Istuinosat vielä puuttuu. Itselleni ajattelin valkoisia samanlaisia, mutta nekin on kesken.Kanakoppi ja ulkotarha on nyt valmistunut. Sain tarhan verkot paikoilleen ja siinä on nyt myös "katto" verkkoa. Ei käynyt sellainen, että ne leikkikanat ei lentäis sieltä pois vaan pitää olla oikean alkuperäisen esikuvan mukainen.  Tarhan puolen kattokin aukeaa, että sillä voi leikkiä.


Sain tehtyä oveen hakasen. Se on tehty klemmarista ja siinä olikin yllättävän kovaa ja jäykkää tuo rautalanka. Pikku porallani (käsin veivattavaa mallia) porasin reiät oveen ja oven viereen. Liimalla raudat paikoilleen ja niin on kanan asumus kokonaan valmis. Kylläpä oli pojalla leveä hymy, kun hän näki sen valmiina ja testasi tarhan verkkokattoa. Ja olenhan minä siihen itsekin tyytyväinen.

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tosi kauniit tuolit ja vitsit miten upea kanakoppi!

Julianna kirjoitti...

Kiitokset vaan ostoksistanne. :) En ehkä kuitenkaan ole täällä blogissasi aiemmin vieraillut. Nyt tulin piipahtamaan. :) Päätit heti siis ryhtyä tuolien vääntelyyn; tosi hienot teitkin! Kanakoppi on kyllä mahtava.

riSa kirjoitti...

Hyvännäköisiä tuoleja näkyy olevan tulossa ja tuo kanakoppi on kyllä tosi upea. :)

Villiviini kirjoitti...

Mahtavia juttuja, niin tuolit kuin kanakoppikin!

Mare kirjoitti...

Nyt ei auta kun juoda paljon kuplajuomaa, että saa tuoliainetta. Syy se on sekin...
On hienot tuolin pohjat! Ja tuota kanaa kävin jo aikaisemmin ihailemassa. Ruokkii minun mielikuvitustani kovasti siellä kopissaan. Hyvä meininki.