19. kesäkuuta 2010

Susannalla on kissa

Susannan boxi on elellyt hiljaiseloa aika pitkään, mutta nyt kun kanakoppi valmistui, voisi yrittää saada Susannan yksiötäkin valmiiksi. Löysin kirppikseltä lelupussin, jossa oli pieni kissa, sellainen Susannalle sopiva. Niinpä tein kissalle sellaisen telineen, missä on raapimapuu, tunneli ja nukkumapaikka. En vielä tiedä mihin sen boxissa sijoitan, mutta mietitään.

Muistaakseni minulla on samaa kokoluokkaa toinenkin kissa, joten tämä kisu saa kaverin, kunhan löydän sen jostain kätköistäni. Ruokakupit ja muitakin kissajuttuja pitää vielä kehitellä.

Ostin kirppikseltä yhden avainkaapinkin, johon saa jonkunlaisen boxin. Ideaa ei vielä ole, mutta sekin varmaan kehittyy pikkuhiljaa. Yksi idea on muhinut jo pitkään ja voi olla, että Susannan boxin valmistuttua käyn sen kimppuun. Se on avaruusraketti, johon minulla on ollut raketin aihio jo pitkään odottamassa. Pyöreä korkea pahvinen purkki, johon on kai tarkoitus ollut laittaa Lambi-wc-paperia. Siihen mahtuisi 3 rullaa. Siinäpä seuraavaa projektia riittääkin vähäksi aikaa.

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

raketti kuulostaa tosi ihanalta projektilta!!