12. helmikuuta 2011

Pönttöuuni

Sain työkaverilta tyhjän salmiakkikarkkiputkilon. Laitoin sen silloin talteen ja ajattelin, että joskus ehkä saan siitä pönttöuunin tehtyä. Jonkun aikaa sitten päällystin sen valkoisella paperilla ja leikkasin luukun kohdalle reiän.
Tänä iltana sitten ajattelin vähän koittaa erilaisia materiaaleja siihen lisäksi. Ostin kerran kirppikseltä pari tuikkulyhtyä. Ajattelin, että toinen sopii siihen, vaikka onkin hieman liian pieni halkaisijaltaan. Tyyliltään kuitenkin se on aivan sopiva.

Sitten vielä vähän softista ja lankaa ja narua. Siinä se. Nyt annetaan kuivua kunnolla ja huomenna taitaa sitten olla maalauksen vuoro.

Luukut pitää kehitellä jostain ja ne pitäisi saada myös aukeamaan. Tuonne mahtuu myös sellainen patterituikku sisälle, joten tulikin on mahdollista saada. Tämä tulee Kuononpään kartanoon. En ole vielä päättänyt tuleeko tämä olohuoneeseen vai makuuhuoneeseen. Minä haluaisin tehdä olohuoneeseen kaakeliuunin. Hieno malli minulla olisi nykyisessä työpaikassani, mutta täytyy haudutella asiaa. Pitääkin kuvata se kaakeliuuni, niin voi miettiä paremmin toteutusta.

1 kommentti:

Piikko kirjoitti...

Ei yhtään pöntömmin kehitelty pönttöuuni:D Siitä tulee hieno, sen näkee jo nyt.